Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:47

Θοδωρής Καζακίδης: Να απολαύσουμε την εμπειρία του Final Four και να είμαστε ανταγωνιστικοί

Ήταν λίγο έως πάρα πολύ αναμενόμενο… Σε έναν όμιλο όπου συμμετείχαν μόλις δύο ομάδες ήταν φύση αδύνατον να μην καταφέρει να προκριθεί στο Final Four του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο ΑΟ Πάρου για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει σε τελική φάση στην κατηγορία αυτή με τους “κυανόλευκους” να ταξιδεύουν στη Σαντορίνη για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, αφού λόγω της έναρξης της θερινής σεζόν ο Θοδωρής Καζακίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες επτά (!) παικτών που υπολόγιζε και προπονούνταν με την υπόλοιπη ομάδα τον Χειμώνα.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπαχατζή, Ορέστη Κορτσιάνο, Δημήτρη Καλιέμπε, Γιώργο Ζαμπακόλα, Γρηγόρη Κουτσιούκη, Σωτήρη Τσίπη και Ανέστη Πιλάτο. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τεχνικός του ΑΟΠ δεν δείχνει να απογοητεύεται. Έχει πίστη στις δυνατότητες των νεαρών αθλητών που είναι στην αποστολή, κάτι που τα έχει καταφέρει στο έπακρον τόσα χρόνια στον πάγκο του κυκλαδίτικου σωματείου.

aop F4 (2)

«Αισθανόμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε ένα Final Four των ανδρών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καζακίδης στο “SportCyclades” και πρόσθεσε: «Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσουμε, από τη στιγμή που ήμασταν μόλις δύο ομάδες στον όμιλο. Το μεγάλο αρνητικό, όμως, για εμάς είναι οι απουσίες επτά ανδρών που έκαναν προπονήσεις μαζί μας όλη τη σεζόν, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορούν να παραβρεθούν στην τελική φάση ώστε να ανταμειφθούν για τις προπονήσεις που έχουν κάνει. Έτσι, θα παραταχθούμε με νεαρούς αθλητές από το παιδικό και το εφηβικό τμήμα».

Και κατέληξε: «Ελπίζω να είμαι ανταγωνιστικοί και να απολαύσουμε την εμπειρία».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares