Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 14:24

Μετά τον Αλέξη Καρατζά κάνει προσθήκες πρωταθλητισμού ο Πανναξιακός

Μετά τη συμφωνία του με τον προπονητή Αλέξη Καρατζά που έκανε αίσθηση σε ολόκληρη τη μπασκετική Ελλάδα, ο Πανναξιακός ΑΟΚ έχει επικεντρώσει στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλάζοντας επίπεδο και στόχους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. 

Φαίνεται ότι το ''βαρύ όνομα'' του κόουτς Καρατζά έχει συντελέσει έτσι ώστε ο Πανναξιακός να γίνει πόλος έλξης αθλητών αξίας που καλοβλέπουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ομάδα της Νάξου. Παράλληλα, όλοι θυμόμαστε ότι την περσινή σεζόν δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για την οργάνωση της ομάδας, ενώ φέτος ο χρόνος είναι σύμμαχος της διοίκησης που θα έχει την άνεση να χτίσει καλύτερα το ρόστερ.

Ο Αλέξης Καρατζάς, έρχεται στη Νάξο τον Αύγουστο προκειμένου να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, έχοντας στις πλάτες του ένα τεράστιο επιτυχημένο βιογραφικό, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν έχει απασχολήσει το πανελλήνιο με την ομάδα μοντέλο που είχε φτιάξει στην ΦΕΑ, την οποία ανέβασε από τη Β' ΕΣΚΑ στην Elite League. Ο Έλληνας τεχνικός, εκτός από την ΦΕΑ έχει εργαστεί σε Εκάλη, Πεντέλη, Σπόρτιγκ, Μαρούσι και Ιωνικό ΝΦ.

Αναφορικά με τις επικείμενες μεταγραφές του Πανναξιακού, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προς το παρόν ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τρεις (3) αθλητές.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Καραλευθέρη (1,75 – 26 ετών). Ο 26χρονος γκαρντ ήταν εκ των καλύτερων στο περσινό πρωτάθλημα της Elite League, έχοντας 15,6 πόντους , 4,9 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ με την ΦΕΑ, και θα συνεχίσει για 7η διαδοχική χρονιά να συνεργάζεται με τον Αλέξη Καρατζά.

karaleftheris panionios fea 770x480

Tον Εμμανουελ Γκόντγουϊν (1,78 – 23 ετών). Ο 23χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με επιτυχία τα δυο τελευταία χρόνια στην Ελευθερία Μοσχάτου, και με 13 πόντους ανά αγώνα ήταν εκ των βασικών λόγων που η ομάδα του Γιώργου Σίμου έφτασε στον τελικό ανόδου στον 3ο όμιλο.

godwin eleftheria moschatou

Τον Γιώργο Στόιτση (1,98 – 24 ετών). Ο 24χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Μελίκη, έχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 22 πόντους ανά αγώνα, όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

stoitsis meliki

Οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες (σε εσωτερικό και εξωτερικό)  συνεχίζονται, αφού συνολικά θα αποκτηθούν 5 ή 6 αθλητές. Στο ρόστερ υπολογίζονται οι Ναξιώτες αθλητές στους οποίους θα υπάρξουν 2-3 προσθήκες, όπως και αθλητές από την περσινή ομάδα. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις, όπου και θα διαμορφωθεί το πλήρες ρόστερ της ομάδας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και το πρωτάθλημα βάσει της προκήρυξης στις 1 Οκτωβρίου. 

*Με πληροφορίες από το  basketa.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares