Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 18:06

Παρελθόν κι επίσημα ο Θοδωρής Καζακίδης από το “τιμόνι” του ΑΟ Πάρου

Δύο ημέρες (23/6) μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “SportCyclades”  που έκανε λόγο για αποχώρηση του Θοδωρή Καζακίδη από την τεχνική ηγεσία των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΟ Πάρου, ήρθε η επιβεβαίωση…

Η διοίκηση της ομάδας της Πάρου ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης σελίδας της στα social media, με κάθε επισημότητα το “διαζύγιό” της με τον νεαρό τεχνικό έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας μαζί του. Έτσι, ο Θοδωρής Καζακίδης αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι του ΑΟΠ κι επίσημα, μετά την ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Παριανός coach από το 2013 κι έπειτα, που επέστρεψε από τον Μαρπησσαϊκό, κάθε χρόνο μέχρι τη φετινή σεζόν ένα αγωνιστικό τμήμα συμμετείχε σε τελική φάση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων. Σε έξι τελικούς, κατέκτησε 3 φορές το τρόπαιο με τους παίδες, τις κορασίδες και τους παμπαίδες.

Μάλιστα, στο παλμαρέ του ανήκει και η ανάδειξη παικτών όπως οι Δημήτρης Παπαχατζής, Αργύρης Δεκαβάλας, Ηλίας Ζουμής, τα αδέρφια Χερουβείμ και Γιάννης Αλιπράντης, οι οποίοι έφυγαν από την Πάρο για σπουδές και έχουν διαπρέψει στο άθλημα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΠΑΡΟΥ: «Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ , ευχαριστεί πραγματικά τον Θοδωρή Καζακίδη για την πολύχρονη πορεία του ψυχή τε και σώματι στον Σύλλογο, πόσα να γράψεις, πόσα να θυμηθείς, πόσα να αναφέρεις.. Η ιστορία έχει γραφτεί ούτως ή άλλως! Με κάθε σεβασμό στην απόφαση του , του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, χαρούμενος και να έχει πάντα επιτυχίες στην νέα του ομάδα, στον νεο Σύλλογο!! Keep going coach».

2023 06 25

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares