Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 22:13

Άρης Αντιμισάρης: Φεύγω σαν φίλος από την ΑΕ Σαντορίνης

Παρελθόν αποτελεί από την μπασκετική οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης ο Άρης Αντιμισάρης. Ο νεαρός τεχνικός μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την θηραϊκή ομάδα ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν και τον βοηθήσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας κύκλος κλείνει κι άλλος ένας φαίνεται πως ανοίγει για τον Αντιμισάρη, καθώς όπως ο ίδιος τονίζει: «…θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Αναλυτικά:

“Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό, κατέληξα στο ότι ο κύκλος μου στην ΑΕΣ έκλεισε, και ήρθε η ώρα για μία νέα “σελίδα”.

Ήταν χαρά μου και τιμή μου που ήμουν μέλος της, και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία και η εμπιστοσύνη να κάνω τα πρώτα μου “προπονητικά βήματα”. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνάδελφους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, την Διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε, τους γονείς οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αλλά ΚΥΡΙΩΣ τις αθλήτριες και τους αθλητές που είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω. Μέσα από αυτή την διαδικασία δημιουργήθηκαν σχέσης ζωής, πράγμα για το οποίο αισθάνομαι αφάνταστα τυχερός και ευγνώμων.

Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν εύκολη, αλλά θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Φεύγω σαν φίλος, και εύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και όσα ζήσαμε μαζί, χαρές και λύπες.

Μετά τιμής,

Αντιμισάρης Άρης”.

thumbnail Χωρίς τίτλο

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares