Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:16

Πανναξιακός ΑΟΚ: Πρώτη μεταγραφική κίνηση με Λευτέρη Καραλευθέρη

Ένας αθλητής που ήταν εκ των καλύτερων στο περσινό πρωτάθλημα της Elite League είναι η πρώτη μεταγραφή του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Πρόκειται για τον 26χρονο γκαρντ Λευτέρη Καραλευθέρη, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νάξου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα με την πορτάρα στο στήθος.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Λευτέρη Καραλευθέρη.

Ένας αθλητής που έρχεται στο σωματείο μας αγωνιζόμενος κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα της ομάδας της ΦΕΑ στην Elite League εθνική κατηγορία, όντας ένας από τους πολυτιμότερους παίχτες της κατηγορίας!

Τα στατιστικά του Λευτέρη τη χρονιά που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Elite League ήταν 15,6 πόντοι/ 4,9 ριμπάουντ/4,6 ασίστ Μ.Ο.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την Πορτάρα στο στήθος δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανναξιακού!
Το πλάνο που μου παρουσίασε ο κοουτς και η διοίκηση ότι τη φετινή χρονιά θα υπάρξει ένας σοβαρός στόχος διεκδίκησης της ομάδας αλλά και πάνω απολα το καλό κλίμα υγείας και ευχαρίστησης που εκπέμπει το σωματείο με βοήθησαν στο να πάρω την τελική μου απόφαση!Από την μεριά μου υπόσχομαι απέναντι στον κόσμο του Πανναξιακού ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο το σωματείο να πετύχει τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο!"
Λευτέρη εκ μέρους όλης της Διοίκησης σε καλωσορίζουμε στο όμορφο νησί μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!

Λευτερης Καραλευθερης καλωσήρθες στην Μπλε οικογένεια!

KARALEFTHERIS

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares