Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 23:22

“Θωρακίζει” την ρακέτα του με Γιάννη Γκαβασιάδη ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Το κτίσιμο της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζεται στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”.

Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης, η οποία θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής βρίσκεται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής, ενώ παράλληλα σύμφωνα με το “basketblog.gr” βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση ακόμη μίας ώστε το ρόστερ να είναι σχεδόν έτοιμο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο παίκτης που βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” είναι ο Γιάννης Γκαβασιάδης. Ο 29χρονος σέντερ (2μ.02εκ.) φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Κώστα Ρουμελιώτη που θα θωρακίσει την ρακέτα του ΑΠΑΣ τη νέα σεζόν, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει σε όλα και απομένει το τυπικό μέρος της υπόθεσης, ή πιο συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

gavasiadis APAS 1

Ο Γκαβασιάδης, την σεζόν που τελείωσε ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Πειραιώς και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Νάσου Χούμπαυλη, όπου σε 22 αγώνες σημείωσε 250 πόντους στον 1ο όμιλο της Β΄ εθνικής. Έχει πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, αφού έχει παίξει σε Λαύριο (Α1) ΕΦΑΟΖ, Ψυχικό, Παγκράτι, Κόροιβο Αμαλιάδας και Πανερυθραϊκό.

Σε ό,τι αφορά τον καλαθοσφαιριστή που εμφανίζεται να είναι κοντά είναι ο Γιώργος Νεόφυτος (2003, 1μ.88εκ.), ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα ο 20χρονος πλέι μέικερ ξεχώρισε για την τρομερή του συνέπεια στην άμυνα, ενώ ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2,1 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Την περασμένη διετία ήταν μέλος της Αχαγιάς στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και μάλιστα την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν από τους πιο αποδοτικούς παίκτες των Πατρινών, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει και τα βλέμματα ορισμένων ομάδων της Elite League (Δόξα Λευκάδας και Χαρίλαος Τρικούπης) να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

gavasiadis APAS 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares