Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 19:36

Και επίσημα ''Ναξιώτης'' ο Γιάννης Γκαβασιάδης

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη μας για την συμφωνία του ΑΠΑΣ με τον Γιάννη Γκαβασιάδη ήρθε η επιβεβαίωση από την ομάδα της Νάξου που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 29χρονο σέντερ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου "Τα Φανάρια" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Γκαβασιάδη.

Ο γεννηθείς το 1994 PF/C έχει ύψος 2.02 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Τερψιθέα Γλυφάδας και ακολούθησαν ΑΟΝΑ (2010-2015) και ΕΦΑΟΖ (2015-2018). Ο Έλληνας ψηλός στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ με τη φανέλα του Λαυρίου.

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην Α2, όπου αγωνίστηκε στο Ψυχικό. Την επόμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παγκρατίου και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2, την σεζόν 2021-22 ξεκίνησε στον Κόροιβο Αμαλιάδας (Α2) και την ολοκλήρωσε στον Πανερυθραϊκό (Α2). Πέρυσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, στον ίδιο όμιλο με την ομάδα μας, διανύοντας μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πειραιά (11.1 πόντους μ.ο.)!

Καλωσήρθες Γιάννη! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Ο Γιάννης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ομάδα που με υποδέχεται και γεμάτος αισιοδοξία για τις προκλήσεις που θα έρθουν φέτος. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ κίνητρο για τον καθένα. Θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους, πάνω από όλα, υγεία!"
Η Νάξος παίζει μπάσκετ!

 

 

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου "Τα Φανάρια" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη...

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΑΣ Νάξου b.c. στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares