Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 20:13

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ: Με την Πορτάρα στην καρδιά και τη νέα σεζόν Σπύρος Μάκαρης και Παναγιώτης Πολίτης

Δύο από τους παίκτες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο κυκλαδίτικο μπάσκετ δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την μεγάλη προσπάθεια που επιχειρεί ο Πανναξιακός ΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Δύο από τα μέλη των “Fantastic_4” του ναξιώτικου μπάσκετ, ο Σπύρος Μάκαρης και ο Παναγιώτης Πολίτης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην αγαπημένη τους ομάδα με την Πορτάρα στο σήμα της καρδιάς και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο από τους στυλοβάτες του Πανναξιακού όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους Νίκο Μυλωνά και Παναγιώτη Καλαβρό, θα παραμείνουν συμπαίκτες και του χρόνου με την διοίκηση του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους… πακέτο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις των δύο καλαθοσφαιριστών: 

“Συνήθως τις ανακοινώσεις παιχτών τις κάνουμε μια μια.

Αυτοί οι 2 όμως έχουν συνδυάσει κοινή πορεία από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου μας και με εξαίρεση μια τετραετία απουσίας τους ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Πανναξιακού πάντα παρών!

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τους αθλητές Πολίτη Παναγιώτη και Μακαρη Σπύρο.


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος ανέφερε:

"Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς μου!
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίχτες μου να έχουμε πρώτα απολα υγεία!

Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά πιο δύσκολο από πέρυσι όμως έχουμε πίστη στο πλάνο του προπονητή μας και υπόσχομαι ότι και εγώ και οι συμπαίχτες μου θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!

Κλείνοντας θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά και στην διοίκηση του σωματείου μας! Είναι οι αφανείς ήρωες πίσω από την ομάδα που πραγματικά σπαταλάνε χρόνο και χρήμα για να μπορούμε να κάνουμε εμείς αυτό που αγαπάμε! Φέτος πραγματικά κάνουν μια υπέρβαση ακόμα μεγαλύτερη και από την περσινή και σαν ένας από τους πιο παλιούς παίχτες στην ομαδα θα ήθελα να ζητήσω από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να αγκαλιάσουν όλοι και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. γιατί αξίζει!

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα παρκέ!"

Ενώ ο Παναγιώτης με τη σειρά του ανέφερε:

"Μια τρομερή προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας ώστε ο Πανναξιακός να γίνει Μεγάλος και να πάει εκεί που του αρμόζει!

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι και εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας!

Εύχομαι για τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία και πολλές αθλητικές συγκινήσεις!"

Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχόμαστε στο Παναγιώτη και τον Σπύρο μια χρονιά γεμάτη υγεία, μακριά από τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες!”.

Η ανακοίνωση:

 

 

Συνήθως τις ανακοινώσεις παιχτών τις κάνουμε μια μια. Αυτοί οι 2 όμως έχουν συνδιάσει κοινή πορεία από τα παιδικά...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares