Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 16:36

NATIONAL LEAGUE 2: Κάτοικος Καρδίτσας ο ταλαντούχος Συριανός Κυριάκος Κολσούζογλου

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Κυριάκος Κολσούζογλου.

Ο Συριανός φόργουορντ (2μ.04εκ.), ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ στον Άρη Σύρου πήρε την απόφαση να… μετακομίσει από την πλατεία της Νέας Σμύρνης και τον “ιστορικό” Πανιώνιο στην θεσσαλική ομάδα κάτι που δεν ήταν δύσκολο για εκείνον, αφού όπως… εξομολογείται στο “SportCyclades” και τον συντάκτη μας Ιωάννη Νοταρά:

kolsouzoglou anagennisi (5)

«Επειδή εγώ μεγάλωσα στην επαρχία, θεωρώ πως δεν μου ήταν πολύ δύσκολο να ενταχθώ στην Αναγέννηση. Μου δίνεται ρόλος βασικού παίκτη κι αυτό ήταν που με έκανε να πω το «ναι» στην πρόταση των ανθρώπων της. Αυτό που χρειάζομαι είναι να πάρω πάρα πολύ χρόνο και παιχνίδια στα πόδια μου».

kolsouzoglou anagennisi (2)

Ο νεαρός (ημ. γέννησης 11/12/2003) σε ηλικία 15 ετών αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και εντάχθηκε το εφηβικό τμήμα της. Πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο και μετά από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά στη Β’ εθνική (2021-22), πέρυσι (2022-23) στέφτηκε πρωταθλητής με το σύνολο του Περικλή Ταυρόπουλου, κέρδισε την άνοδο στην Elite League, κατέκτησε το κύπελλο των ομάδων των εθνικών κατηγοριών στον τελικό απέναντι στη ΦΕΑ και κατέλαβε την 4η θέση το πανελλήνιο πρωτάθλημα U21.

kolsouzoglou anagennisi (4)

Ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται για τον ταλαντούχο Κυκλαδίτη αθλητή, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του σωματείου της Καρδίτσας τόνισε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος μιας τόσο Ιστορικής ομάδας. Μίας οικογένειας όπως είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έρχομαι με πολύ δίψα για δουλειά και όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας».

kolsouzoglou anagennisi (3)

Να σημειωθεί πως στον δρόμο του στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας (σ.σ. National League 1), ο Κολσούζογλου θα βρει απέναντί του έναν παλιό γνώριμο από τις Κυκλάδες και δη από το νησί της Σύρου. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μαύρο, τον πρώην προπονητή του ΑΟ Ερμούπολης και νυν της Νίκης Βόλου, με τους δύο να έχουν ανταμώσει ξανά στα μέσα του περασμένου Μαΐου όταν ο Βολιώτης τεχνικός βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Κολσούζογλου με τον Πανιώνιο, καθώς και του Κωστή Μαλολλάρι με τον Μίλωνα / Ίκαρο Καλλιθέας για τον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος U21 που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 13/5.

kolsouzoglou anagennisi (6)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares