Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 21:10

Με επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του διαιτητή πλέον Κωστή Μαλολλάρι στην ΕΣΚ Κυκλάδων

Τον είχαμε συνηθίσει ως αθλητή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ΑΕ Σαντορίνης, με την οποία κέρδισε αρκετούς τίτλους και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης σε Final Four.

Τον είδαμε να σφυρίζει ως διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων κι άλλες να κρατάει το σημαιάκι ως λάισμαν. Πλέον, τον καμαρώνουμε ως διαιτητή μπάσκετ…

malollari referee 2

Το άλλοτε “βαρύ πυροβολικό” της ΑΕΣ κι ένα από τα αγαπητά πρόσωπα στον χώρο, ο Κωστής Μαλολλάρι ήταν το κεντρικό πρόσωπο της κυριακάτικης 1/10 αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Πάρου και τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας.

Με την γκρι εμφάνιση πλέον του ρέφερι και με κοντό μαλλί από ότι τον είχαμε συνηθίσει ο Μαλολλάρι σφύριξε για πρώτη του φορά αγώνα μπάσκετ σε ένα γήπεδο που είχε πολλές φορές παίξει ως παίκτης και είχε γευτεί άπειρα συναισθήματα, όπως η κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ τη σεζόν 2020-21.

Ο Μαλολλάρι, ο οποίος ανήκει ως διαιτητής στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, πήρε ειδική άδεια για να σφυρίξει αναμέτρηση στις Κυκλάδες με την πρώτη του εμφάνιση να αφήνει θετικά σχόλια. Παρότι μόνος, χωρίς δεύτερο διαιτητή, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και πέρασε απαρατήρητος, στο ντεμπούτο του στην κατηγορία.

Όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλήματος εύχονται στον Κωστή, γιατί έτσι τον έχουμε μάθει, καλή αρχή στην νέα του καριέρα, καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία κι ό,τι επιθυμεί ο ίδιος να του πραγματοποιηθεί!

malollari referee 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares