Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 21:14

Άνετη πρεμιέρα για τις κορασίδες του ΑΟ Πάρου, κέρδισαν το χειροκρότημα οι αθλήτριες του ΑΠΑΣ Νάξου

Με… φόρα ξεκίνησαν οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου! Οι “κυανόλευκες” κέρδισαν με σκορ 72-46 στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” κι άρχισαν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους στον Β’ όμιλο της ΕΣΚ Κυκλάδων.

aop apas korasides 3

Η ομάδα του Γιώργου Ζαμπακόλα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε άνετα το ροζ φύλλο αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου κάνοντας “ποδαρικό” τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι οικοδέσποινες είχαν ως όπλο τους την πίεση στην άμυνα που τους έδινε το δικαίωμα να κλέβουν την μπάλα από τις αντίπαλες παίκτριες και να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

aop apas korasides 4

Από την άλλη πλευρά, μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το ολοκαίνουργιο σύνολο του σωματείου της Νάξου. Οι νεαρές αθλήτριες του Νίκου Κλαδά εμφανίστηκαν αξιόμαχες και παρά την διαφορά της ήττας στην πρεμιέρα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

aop apas korasides 5

Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν το “βαρύ πυροβολικό” του ΑΟΠ, η νεαρή πλέι μέικερ Μαρίνα Αποστολοπούλου βγήκε ως αλλαγή, οι Ναξιώτισσες μέσα σε έξι αγωνιστικά λεπτά κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά. Από τους -35 την έριξαν στους -20, αλλά η αστοχία που είχαν στην επίθεση, παρά τον έλεγχο των αμυντικών ριμπάουντ, δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν κι άλλο. Έτσι, το τελικό σκορ έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των αθλητριών των δύο ομάδων.

aop apas korasides 2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων. Μαλολλάρι

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-6, 44-18 (ημίχρονο), 63-28, 72-46.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Ζαμπακόλας): Σιφναίου 2, Κορνάρου, Ραγκούση, Αποστολοπούλου 35 (1), Γυπάρη, Στέλλα 2, Οικονόμου 3, Χανιώτη 10, Συριανού 19, Άλλκα 1, Μαρκουΐζου, Σαμίου.

aop apas korasides 6

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Νικ. Κλαδάς): Κωστούλα 2, Γκιόργκα Μ., Γκιόργκα Ε. 11 (1), Μουτσα 6, Λέσι 18, Πετρά 7 (1), Κουφοπούλου, Βαθρακοκοίλη 2.

aop apas korasides 7

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares