Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 12:38

Θοδωρής Καζακίδης: Είναι δύσκολο να περιγράψω πως νιώθω…

Παριανό ντέρμπι με το… καλημέρα στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Πάρου θα φιλοξενήσει τον Μαρπησσαϊκό σε ένα ματς που κεντρικό πρόσωπο αν μη τι άλλο θα είναι ο Θοδωρής Καζακίδης.

Kazakidis aop marpissa  (3)

Ο νεαρός τεχνικός για πρώτη φορά θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα που μέχρι το καλοκαίρι καθόταν στον πάγκο των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΟΠ και τα τελευταία 15 χρόνια είχε ταυτιστεί με τις επιτυχίες του συλλόγου στον χώρο του κυκλαδίτικου μπάσκετ.

Kazakidis aop marpissa  (2)

Πλέον, ο “Κάζα” βρίσκεται στα… απέναντι αποδυτήρια με τα συναισθήματα που τον διακατέχουν να είναι ιδιαίτερα ανάμεικτα. «Τα συναισθήματα που αισθάνομαι είναι δύσκολο να τα περιγράψω», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” και πρόσθεσε:

«Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας του ΑΟΠ τα έχω προπονήσει από προπαιδική ηλικία και οι σχέσεις μας είναι φιλικές και εκτός γηπέδου. Δομήθηκε με τα χρόνια μια δυνατή ομάδα που απέδειξε την αξία της δεδομένου ότι έφτασε Final Four τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η εμπειρία που έχουν αποκομίσει είναι μεγάλη και θεωρώ θα είναι από τα φαβορί για άλλη μία χρονιά. Η ομάδα μου πλέον, ο Μαρπησσαϊκός είναι μία νεοσύστατη ομάδα εφηβικού με μόλις δύο εβδομάδες προπόνησης. Τώρα προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες του καθενός, με στόχο να αναπτύξουμε το βέλτιστο κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας. Αν κι έχουμε δρόμο να διανύσουμε, βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον και διακρίνω προοπτικές σε αυτά τα παιδιά».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares