Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 16:13

Μεγάλοι νικητές οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου στο τοπικό ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό

Ο ΑΟ Πάρου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Μαρπησσαϊκό, στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος “Daktylidis Windows” της ΕΣΚ Κυκλάδων. Οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 72-42 το απόγευμα του Σαββάτου 7/10 και μπήκαν με το “δεξί” στις επίσημες υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς που είχε τις ιδιαιτερότητες του, καθώς ο νυν προπονητής του Μαρπησσαϊκού, ο Θοδωρής Καζακίδης αντιμετώπισε για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, τα “παιδιά” του, αυτά του ΑΟΠ, οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Παλαιοχωρίτη φάνηκαν πιο δεμένοι ως σύνολο και με όπλο τους την κλειστή άμυνα έφτασαν δικαίως στη πρώτη τους νίκη.

aop marpissa efivoi (2)

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” της Μάρπησσας με αρκετούς παίκτες στη σύνθεση που την περυσινή σεζόν ανήκαν στον Πλοηγό Αντιπάρου φάνηκαν ανταγωνιστικοί, ωστόσο έδειξαν πως θέλουν ακόμη δουλειά με τον χρόνο να δουλεύει υπέρ τους.

aop marpissa efivoi (3)

Στα θετικά της αναμέτρησης η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών δίχως ακρότητες. Άλλωστε δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, κατοικούν στο ίδιο νησί, στον ίδιο τόπο και είναι αντίπαλοι μόνο για 40 αγωνιστικά λεπτά…

aop marpissa efivoi (4)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κων. Παπαδημητρόπουλος, Κων. Μαλολλάρι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-5, 35-25 (ημίχρονο), 56-32, 72-42.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Παλαιοχωρίτης): Σωφρονάς, Σιφναίος, Πατέλης, Λυμαράκης 11 (1), Στουγιάννου, Μαούνης 1, Ρούσσος, Σαρρής 14, Αραβαντινός 22, Παντελαίος 2, Βλάσι 20 (1), Σκιαδάς 2.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Θοδ. Καζακίδης): Μαρούδας 13 (2), Τριαντάφυλλος 7 (1), Μυζεκάρι 14 (4), Μπιζάς Γ., Κλαμπατσέας, Ρούσσος, Κανάλες, Ρίνι 2, Τριβυζάς 1, Μπιλίρης, Μπιζάς Π. 2, Αθανασίου 3 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares