Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 17:16

Οι γυναίκες του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” πήραν τη ματσάρα κόντρα στον ΑΟ Άνδρου που πήγε να κάνει την ολική ανατροπή

Φινάλε “γκραν γκινιόλ” περιλάμβανε η πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων. Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/10 κι άνοιξε την αυλαία στον Α’ όμιλο, ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” επικράτησε με σκορ 49-48 του ΑΟ Άνδρου στο κλειστό γυμναστήριο της Μυκόνου.

Ένα ματς που θύμισε τον τελικό των κορασίδων τον Απρίλιο του 2019 στο ίδιο γήπεδο και με τις ίδιες σχεδόν πρωταγωνίστριες στο παρκέ, οι Ναξιώτισσες του Νίκου Κλαδά ήταν φανερά καλύτερες από τις αντίπαλές τους και κατάφεραν να παίρνουν τη νίκη παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ.

aoandrou apas women (2)

Από την άλλη πλευρά, οι τυπικά οικοδέσποινες του Κυριάκου Μουστάκα δεν θύμισαν επ’ ουδενί τη δυναμική της ομάδας που ξέρουμε τόσο καιρό με την ήττα να έρχεται απολύτως φυσιολογικά και τον προπονητή τους να είναι απόλυτα εκνευρισμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού από την εικόνα που παρουσίασαν μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

aoandrou apas women (3)

Στον αγωνιστικό τομέα, πιο δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι αθλήτριες του ΑΠΑΣ. Χάρη στην πίεση που εφάρμοσαν κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο και να οδηγήσουν τις Ανδριώτισσες σε ατελείωτα λάθη χάνοντας πολλά εύκολα καλάθια εντελώς μόνες τους.

aoandrou apas women (4)

Παρόλα αυτά, κατάφεραν στην τελευταία περίοδο κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και 6 δευτερόλεπτα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια (48-48). Εκεί, η Ιωάννα Μούτσα με 1/2 ελεύθερες βολές έγραψε το 48-49 και στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού οι παίκτριες της Άνδρου υπέπεσαν πάλι σε λάθος κι έτσι το ροζ φύλλο αγώνα ήρθε στα Φανάρια που ξεκίνησαν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις.

aoandrou apas women (5)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Ιάκ. Μαρουδιάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-13, 16-23 (ημίχρονο), 27-37, 48-49.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Λεμπέση Παν. 2, Πέτσα 10, Λεμπέση Κων. 11 (1), Φουντά 3, Αντώνογλου 2, Μωράκη 1, Νασοπούλου, Εσάι, Μπαρού, Σπυροπούλου 6, Λανέ 13.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Νικ. Κλαδάς): Κορέ 3, Βιτζηλαίου, Γιαννακοπούλου 12 (2), Μαθιάσου 5, Μούτσα 3, Χουζούρη Καλ. 20 (2), Μαργαρίτη, Λέσι, Κρητικού 6.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares