Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 09:15

Πρώτη νίκη με ανατροπή για τους έφηβους του Μαρπησσαϊκού επί του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Απ’ όλα είχε το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας το βράδυ της Κυριακής 29/10 ανάμεσα στον Μαρπησσαϊκό και τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” για το εφηβικό πρωτάθλημα “Daktylidis Windows” της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Σε έναν αγώνα που ξεχείλιζε από πάθος κι ένταση σε αγωνιστικά βέβαια πλαίσια με σεβασμό εκατέρωθεν για τις ομάδες και τους παίκτες, νικητές βρήκε τους παίκτες του σωματείου της Πάρου με σκορ 63-59 έπειτα από ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Γερές άμυνες και σκληρό μπασκετικό παιχνίδι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της κυριακάτικης αναμέτρησης. Τα λάθη και την αστοχία των γηπεδούχων του Θοδωρή Καζακίδη  εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι Ναξιώτες του Θωμά Τούσα, οι οποίοι έβρισκαν πιο εύκολα καλάθια σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο να είναι μπροστά στο σκορ (43-52).

ames apas efivoi 2

Στην τελευταία περίοδο, ο Μαρπησσαϊκός επέστρεψε από το -9 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη τη φετινή αγωνιστική σεζόν, υποχρεώνοντας τον ΑΠΑΣ στην δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι “κυανόλευκοι” έδωσαν περισσότερη έμφαση στην άμυνα, πίεσαν με αποτέλεσμα να κουράσουν τους αντιπάλους τους κάτι που φάνηκε κι από την αστοχία που είχαν στις ελεύθερες βολές. Στην επίθεση, κυκλοφόρησαν την μπάλα, αντάλλαξαν αρκετές πάσες, βρήκαν εύκολα καλάθια κι εν τέλει έκαναν την ανατροπή που τους χάρισε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

# Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού πρόσφερε ως χορηγία σε μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Πάρου υλικό για να καλύψουν τις όποιες ανάγκες έχουν.

ames apas efivoi 3

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Κων. Παπαδημητρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-19, 32-34 (ημίχρονο), 43-52, 63-59.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Θοδ. Καζακίδης): Μαρούδας 13 (1), Τριαντάφυλλος 10, Μηναδάκης 6 (1), Μπιζάς Γ., Μυζεκάρι 4 (1), Ρούσσος, Ζυκάι, Ρίνι 14, Τριβυζάς 7, Μπιλίρης, Μπιζάς Π. 6, Αθανασίου 3.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Θωμ. Τούσας): Τριαντάφυλλος, Παπανικολάου 16, Κουφόπουλος 3, Δρυς, Σοφικίτης 12 (1), Κιουλάφης 2, Βερώνης 14, Λεοντάρης, Διαμαντάρης 3 (1), Σκουλάτος, Κορακίτης 2, Μαράκης 7.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares