Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 21:52

Πρεμιέρα με το… δεξί για τους άνδρες του Μαρπησσαϊκού κόντρα στον αξιόμαχο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” που πάλεψε στο τέλος για την ανατροπή

Την πρώτη νίκη του πανηγύρισε ο Μαρπησσαϊκός, καθώς το βράδυ της Κυριακής 5/11 επικράτησε με σκορ 55-46 της μαχητικής Β’ ομάδας του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας στην πρεμιέρα του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

maprissa apas andriko 2

Οι “κυανόλευκοι” του Θοδωρή Καζακίδη αν και τα βρήκαν σκούρα στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του Θωμά Τούσα, πήραν τη νίκη στο τέλος κάνοντας “σεφτέ” τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Δύο όψεις είχε το παιχνίδι ανάμεσα στα σωματεία της Πάρου και της Νάξου. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχοι ήταν οι γηπεδούχοι της Μάρπησσας, οι οποίοι έδειχναν ότι θα φτάσουν σε μία άνετη νίκη. Επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, έλεγξαν τα ριμπάουντ, έτρεξαν στο ανοικτό γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά της τάξεως των +14 πόντων (35-21).

maprissa apas andriko 3

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην... Οι φιλοξενούμενοι, όπου στην αποστολή τους συμμετείχαν αρκετοί νεαροί αθλητές από το εφηβικό τμήμα, σοβάρεψαν, έσφιξαν την άμυνά τους, πέτυχαν εύκολα καλάθια και διεκδίκησαν τη νίκη στα ίσα μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου. Εκεί, οι Παριανοί χάρη στην άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν και στα εύκολα καλάθια που πέτυχαν διατήρησαν το προβάδισμα κι έφτασαν στη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Κων. Μαλολλάρι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-8, 35-21 (ημίχρονο), 42-38, 55-46.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Θοδ. Καζακίδης): Ρίνι 13, Τριαντάφυλλος 4, Μηναδάκης, Πιλάτος 16 (1), Μυζακέρι, Μπιλίρης, Σκιαδάς, Παπαχατζής 7, Βισκούλλι 8, Τριβυζάς, Αθανασίου, Καδδίτης 7.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Θωμ. Τούσας): Σοφικίτης, Δρυς, Βερώνης 9, Τριαντάφυλλος, Κορακίτης, Παπανικολάου 10, Διαμαντάρης, Κιουλαφής 3 (1), Μαθιάσος 16 (1), Μαράκης 6, Λεοντάρης, Προμπονάς 2.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares