Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 16:08

“Καθάρισαν” στο τέταρτο δεκάλεπτο το ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου και πάτησαν κορυφή

Ο ΑΟ Πάρου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό για τον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 5/11 στο αρκετά γεμάτο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας, οι νεαρές αθλήτριες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη, ωστόσο εκείνες που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι τυπικά φιλοξενούμενες του Γιώργου Ζαμπακόλα, αφού επικράτησαν με σκορ 45-53 και έκαναν το “δύο στα δύο” την φετινή αγωνιστική σεζόν υποχρεώνοντας τις αντίπαλές τους στην πρώτη τους ήττα.

marpissa aop korasides (2)

Το ματς ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα με τα δύο σωματεία της Πάρου να συμβαδίζουν στο σκορ και τους ένθερμους, αλλά πάντα σε κόσμια επίπεδα, οπαδούς που βρίσκονταν στις εξέδρες να παροτρύνουν τις προσπάθειες των αθλητριών των ομάδων τους.

marpissa aop korasides (3)

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου. Τα ατού του ΑΟΠ σοβαρεύτηκαν, έκλεισαν την διαφορά και γύρισαν το παιχνίδι τούμπα με την Μαρία Αποστολοπούλου να παίρνει αρκετές επιθετικές προσπάθειες.

marpissa aop korasides (4)

Από την άλλη πλευρά, ο coach Βαγγέλης Μουρογιάννης είδε κάποιες ασυνεννόητες στιγμές των κοριτσιών του να εκμεταλλεύονται στο έπακρον οι αθλήτριες του ΑΟΠ, τη στιγμή που η Θεοδώρα Κιοσέ και η Μικαέλα Ντόκου κάθισαν στον πάγκο, καθώς υπέπεσαν στο πέμπτο προσωπικό τους φάουλ. Μάλιστα η τελευταία, δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 3ο λεπτό δέχθηκε μία αγκωνιά στο μάτι κι έμεινε στον πάγκο μέχρι να κρίνουν οι γιατροί ότι μπορεί να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες της.

marpissa aop korasides (5)

Έτσι το τελικό σκορ σφράγισε τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων, με τον ΑΟΠ να ζευγαρώνει τις νίκες του και να μένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

marpissa aop korasides (6)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Κων. Μαλολλάρι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-6, 19-21 (ημίχρονο), 38-30, 45-53.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Ευάγ. Μουρογιάννης): Ρούσσου, Κιοσέ 6, Κερασιώτη, Πιπέρογλου, Περάκη 7 (1), Ντόκο 4, Μελανίτη 11 (1), Προμπονά 4, Παπαναγιώτου, Πραμμάτια 8, Τάτσι 4, Πετροπούλου 1.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Ζαμπακόλας): Σιφναίου, Κορνάρου, Ραγκούση 4, Αποστολοπούλου 17, Στέλλα, Οικονόμου 2, Χανιώτη 13, Συριανού 15, Άλλκα 2, Μαρκουΐζου, Λίκα, Παπαδοπούλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares