Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 00:50

Πυροδοτεί ''ΒΟΜΒΑ'' με Γιάννη Προδρόμου ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Μεταγραφική βόμβα με τον Γιάννη Προδρόμου είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει ο Πανναξιακός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcycldes.gr.

Για τους ανθρώπους του συλλόγου η συνεργασία με τον Γιάννη Προδρόμου, αποτελούσε έναν μεγάλο στόχο που δεν ευδοκίμησε το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα επιτευχθεί τώρα, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής που πρόκειται να ανεβάσει αγωνιστικό επίπεδο στον σύλλογο της Νάξου. 

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής έχει διαδραματίσει ο πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε την ώθηση για να πραγματοποιηθεί η υπέρβαση με την απόκτηση ενός αθλητή - ηγέτη, όπως είναι ο Γιάννης Προδρόμου.

Στον Πανναξιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι εκτός της τεράστιας παικτικής του αξίας ο Γιάννης Προδρόμου έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους Ναξιώτες Αθλητές και όχι μόνο της ομάδας, πράγμα που θα λειτουργήσει θετικά υπέρ του συνόλου. Άλλωστε και ο ίδιος θεωρείται «Ναξιώτης» λόγω της καταγωγής της συζύγου του, η οποία είναι και η αιτία που είχε έρθει στη Νάξο το 2019.  

Για τον πολύπειρο Σμολ φόργουορντ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή με πολύ μεγάλη καριέρα σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και συλλόγους. 

Μεταξύ άλλων ο Μακεδόντας αθλητής έχει αγωνιστεί σε: Ηρακλή (A1), ΑΓΕ Χαλκίδας (A2), Πανερυθραϊκό (A2), Φίλιππο Βέροιας (A2), Κιρτσχάιμ (Γερμανία), Τρίκαλα (A1), Αρκαδικό (A2), Καβάλα (A2), ΑΠΑΣ τα Φανάρια (Γ΄& Β' Εθνική), ενώ πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Έσπερου Λαμίας, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Elite League.

Τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Προδρόμου αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες θα έχει μετά τις 15 Δεκεμβρίου, όπου ανοίγει η μεταγραφική περίοδο και θα εκδοθεί το δελτίο του. 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares