Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 21:22

Ο ''BOMBER'' του 2ου ομίλου Λευτέρης Καραλευθέρης οδηγεί τον φετινό Πανναξιακό

Του Αγίου Ελευθερίου σήμερα (15/12) και εμείς στο sportcyclades επιλέγουμε να πούμε χρόνια πολλά στον πρώτο σκόρερ του 2ου ομίλου της National League 2, Λευτέρη Καραλευθέρη του Πανναξιακού.

Μέσα σε λίγες γραμμές θα μιλήσουμε για τα κατορθώματα ενός αθλητή που το καλοκαίρι ήθελαν πολλές ομάδες της National League 1 να τον αποκτήσουν, αλλά εκείνος είπε το ναι πιστεύοντας στο πλάνο της ομάδας και φυσικά στον κόουτς Καρατζά τον έφεραν στη Νάξο, όπου έχει δώσει τεράστια ποιότητα στο συγκρότημα του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Μετά από τις πρώτες 8 Αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της National League 2 , ο φετινός μπασκετικός Πανναξιακός έχει βρει τον ηγέτη του στο πρόσωπο του Λευτέρη Καραλευθέρη.

Ο "Spudd Webb" (όπως έχει χαρακτηριστεί) των Εθνικών Κατηγοριών συνεχίζει με φόρα ότι ξεκίνησε στη ΦΕΑ σκοράροντας κατά ριπάς στα καλάθια των αντιπάλων, έχοντας πετύχει 136 πόντους σε 8 παιχνίδια (ΜΟ  17 πόντους), φιγουράροντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ο Έλληνας Spudd Webb διακρίνεται εκτός από την ικανότητα στο σκοράρισμα και στην οργάνωση του παιχνιδιού για το εντυπωσιακό του άλμα όντας ένας από τους πιο θεαματικούς παίχτες των Εθνικών Κατηγοριών

Ο Καραλευθέρης ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή από τον Αίολο Ταύρου (2014-2016) και στη συνέχεια μεταπήδησε στη ΦΕΑ (2016-2023) για να γίνει μέλος της εκπληκτικής ομάδας που δημιούργησε ο Κόουτς Αλέξης Καρατζάς ξεκινώντας από τη Β' ΕΣΚΑ και φτάνοντας μέχρι την Α2. 

Στα δυο τελευταία χρόνια με τη ΦΕΑ στη Β' Εθνική σκόραρε κατά ΜΟ 18 πόντους ενώ τη χρονιά που η ομάδα συμμετείχε στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό σκοράροντας κατά ΜΟ 15,6 πόντους έχοντας 4,9 ριμπάουντ ανα παιχνίδι και μοιράζοντας 4,6 ασίστ.

Και... ακόμα δεν έχουμε δει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Λευτέρη. Το μέλλον είναι μπροστά και πραγματικά αυτός ο ηγετικός παίχτης έχει να δώσει πολλά στον Πανναξιακό και το Ναξιώτικο μπάσκετ, καθώς αποτελεί πρότυπο για πολλούς νέους αθλητές.

Λευτέρη χρόνια πολλά...

Λευτέρη keep on flying......!!!!

KARALEYTHERIS 2

Οι σκόρερ στον 2ο όμιλο

1. Λευτέρης Καραλευθέρης (Πανναξιακός ΑΟΚ): 136 πόντοι
2. Κώστας Μουμπάρακ (Αργοναύτης Ραφήνας): 126 πόντοι
3. Βαγγέλης Μπέμπης (Ηλυσιακός): 119 πόντοι
4. Χρήστος Κουλούρης (Ίκαρος Καλλιθέας): 117 πόντοι
5. Άγγελος Τσιμπιράκης (Ίκαρος Καλλιθέας): 114 πόντοι

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares