Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 20:10

Δρίτσας: «Θα παλέψουμε ως ΦΕΑ μέχρι τέλους - Να περιορίσουμε τα λάθη μας κόντρα στον ΑΠΑΣ Νάξου»

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιμένει την ΦΕΑ την Κυριακή 10 Μαρτίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ταξιδεύει στη Νάξο, όπου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ “Δημήτριος Περιστεράκης” αντιμετωπίζει τον τοπικό ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Οι “κυανόλευκοι” του Τάσου Τάσιου παραμένουν χωρίς νίκη για 12 αγωνιστικές και μετά την εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο από το Παγκράτι καλούνται να διαχειριστούν την αρνητική συνθήκη που έχει δημιουργηθεί. Ο αγώνας κόντρα στο σύνολο του Κώστα Ρουμελιώτη μόνο εύκολος δεν είναι διότι ο ΑΠΑΣ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και με τον κόσμο στο πλευρό του όλοι περιμένουν να βγάλει αντίδραση…

Ο πρώτος σκόρερ της ΦΕΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Γιώργος Δρίτσας μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο για το επικείμενο ματς, το τελευταίο μακριά από το κλεινόν άστυ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος πλέι μέικερ, ο οποίος σε 20 αγώνες έχει πετύχει 336 πόντους, δεν είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος εναντίον του ΑΠΑΣ Νάξου.

Με εξαίρεση τον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου σημείωσε 26 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα, είχε συναντήσει το κυκλαδίτικο σωματείο τον Αύγουστο του 2021 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, όπου ως παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς (σ.σ. όπως φανερώνει και η σχετική φωτογραφία παρακάτω από το συγκεκριμένο παιχνίδι) είχε κερδίσει τον ΑΠΑΣ του Κατερινιώτη coach Παναγιώτη Αθανασιάδη με σκορ 108-31 πετυχαίνοντας 12 πόντους με 2 τρίποντα.

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον ο νεαρός άσος καλείται να οδηγήσει, παρά τις όποιες δυσκολίες, την ομάδα του, την ΦΕΑ στο θετικό αποτέλεσμα στο νησί της Αριάδνης.

– Γιώργο, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον 1ο όμιλο της National League, ανάμεσα στον ΑΠΑΣ Νάξου την ΦΕΑ αυτή τη φορά. Ποιο θεωρείς ότι είναι το “κλειδί” για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα;

«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που έχει ως στόχο να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε την δική μας μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας, ώστε ο ΑΠΑΣ να μην βρει εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο και να ελέγξουμε το κομμάτι των ριμπάουντ».

– Πόσο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μία νικηφόρα έκβαση της αναμέτρησης;

«Εμείς αυτή την στιγμή βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στην περίοδο των play outs».

– Τι γνωρίζεις για τον ΑΠΑΣ και ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό και πιο το αδύνατο σημείο του και ποιον παίκτη θεωρείς ότι θα πρέπει να περιορίσετε για να …κόψετε το ρυθμό του;

«Ο ΑΠΑΣ βασίζεται σε πολλούς παίχτες και δεν βασίζεται σε κάποιον παίχτη συγκεκριμένα. Έχει μια πάρα πολύ ισχυρή φροντλάιν, που με συνδυασμό με τους νέους παίχτες σε ηλικία που διαθέτει να βγάζουν τρομερή ενέργεια στο παρκέ».

– Τέλος, θα ήθελα να μας κάνεις ένα σχόλιο για ποια είναι η εικόνα που έχεις αποκομίσει από τις 23 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος;

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ότι παλεύουν όλες οι ομάδες μέχρι το τέλος η καθεμία για τους δικούς της στόχους».

Πηγή: feabc.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares