Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 09:03

Καταγγελία γονέα για τον αγώνα Άτλαντας – Πανιώνιος

paidwn atlantas paniwnios 2011

Πριν λίγο λάβαμε την επώνυμη καταγγελία από γονέα, και μας ζήτησε να δημοσιευθεί.

Ακολουθεί ατόφιο το e.mail του κ. Γκούφα Γιώργου.

 

«Σας στέλνω το email αυτό ελπίζοντας ότι κάποιοι θα το δημοσιεύσετε αλλά και κάποιοι άλλοι θα ενεργήσετε για την αποκατάσταση της αδικίας.

 

Ως γονέας μικρού αθλητή παρακολούθησα τον σημερινό αγώνα θέματος μεταξύ των ομάδων Άτλαντα - Πανιωνίου. Από τις αρχές της εβδομάδος γνωρίζαμε από τον πρόεδρο της ομάδος αλλά και τον προπονητή του Πανιώνιου ότι ο εν λόγω αγώνας αφορά ηλικιακές ομάδες αγοριών γεννημένοι από 2000 και έπειτα. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε να θαυμάσουμε τους μικρούς μας αθλητές, και των δύο ομάδων, να αγωνίζονται με πάθος για τη νίκη η οποία θα τους έδινε το εισιτήριο για κάποιους επιπλέον αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στη Νάξο στις 22/12 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας. Μετά το τέλος του αγώνα χειροκροτήσαμε όλους τους αθλητές για την υπέροχη προσπάθεια που κατέβαλλαν. 

Ήταν λυπηρό όμως το γεγονός ότι τα παιδιά του Πανιωνίου βγήκαν από τα αποδυτήρια με κατήφεια η οποία δεν οφείλονταν στην ήττα αλλά στο αίσθημα αδικίας το οποίο προέρχονταν από το γεγονός ότι από την ομάδα του Άτλαντα αναγνώρισαν, πριν την έναρξη καν του αγώνα, δύο αθλητές οι οποίοι ήταν γεννημένοι το 1999 και φυσικά συμμετείχαν σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα. 

Δικαίωμα ένστασης δεν πιστεύω ότι έχω, μολοταύτα πιστεύω ότι έχω κάθε δικαίωμα να διατυπώσω τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Γιατί οι παράγοντες του Πανιωνίου δεν απαγόρευσαν την συμμετοχή των εν λόγω παιχτών πριν την έναρξη του αγώνα?

2. Η διαιτητής γιατί δεν έλεγξε τα δελτία και τις ηλικίες των παιδιών? (Αν δεν κάνω λάθος είναι και αθλήτρια του Άτλαντα?)

3. Γιατί οι παράγοντες του Πανιωνίου δεν έκαναν ένσταση για ακύρωση του αγώνα με την είσοδο των παιχτών σε αυτόν?

4. Οι παράγοντες του Άτλαντα θα χρησιμοποιήσουν τους εν λόγω αθλητές και στη Νάξο για να δείξουν πόσο ισχυρό τμήμα έχει η ομάδα στις ηλικίες αυτές ή απλά είχαν μεγάλο άγχος να δείξουν σε όλο το νησί ότι ο Πανιώνιος δεν μπορεί να τους κερδίσει?

5. Οι παράγοντες του Άτλαντα νιώθουν καλά απέναντι στους αθλητές τους, μαθαίνοντάς τους δηλαδή να κερδίζουν με ανέντιμους τρόπους?

 

 

Πραγματικά προβληματισμένος,

Γεώργιος Γκούφας

 

Υ.Γ. Μάλλον θα πρέπει τα παιδιά μας να νιώθουν και ευτυχείς καθώς πριν τον αγώνα τους έπαιζε το εφηβικό του Άτλαντα και έτσι δεν έβαλαν κανέναν και από εκείνο το τμήμα.»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares