Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 01:13

Νικητής ο Πανιώνιος στο ντέρμπι της Σαντορίνης[video&photos].

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ το Σαββάτο 26/01/13 στις 18:00 πραγματοποιήθηκε ο Αντρικός αγώνας Καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Κυκλάδων της ΕΣΚΚ ανάμεσα στις ομάδες του Πανιώνιου Σαντορίνης και του Άτλαντα Σαντορίνης.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος οι δύο ομάδες της Σαντορίνης έπαιξαν με πάθος για την νίκη με τελικό μεγάλο νικητή και εύκολα μάλιστα τον Πανιώνιο με διαφορά 24 πόντων και τελικό σκορ αγώνα 72 - 48.

Πρόσφεραν σε πολλές περιπτώσεις οι δύο ομάδες όμορφο θέαμα, καλό Μπάσκετ στους 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Έτσι ο Πανιώνιος έκανε δύο της νίκες του στο φετινό Πρωτάθλημα αφού είχε κερδίσει το πρώτο του ματς  στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ τον περσινό Πρωταθλητή την ομάδα από την Νάξο τον ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια και δύο τις ήττες του αφού έχασε στο ΔΑΚ Νάξου από επίσης την ομάδα του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια και τον Πανναξιακό αντίστοιχα.

Ενώ η ομάδα του Άτλαντα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα του με τον ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου και αυτή με τον Πανιώνιο Σαντορίνης.

Περίοδοι Αγώνος ( Α' 21 - 15, Β' 14 - 10, Γ' 21-13, Δ' 16 - 10)

Τελικό Σκορ Αγώνος .: 72 - 48 (Πανιώνιος Σαντορίνης)

Πανιώνιος Σαντο.: Μπουραντάς, Καραπτσιάς, Θεοδωρόπουλος, Μιχαλέλης, Αργυρός, Κατικαρίδης, Κοιλιακούδης (C), Μουρατίδης, Γκούφας,

Παπαδόπουλος, Μπαλογιάννης, Βλαβιανός.

Πρώτοι σκόρερ.: Παπαδόπουλος 25 πόντους, Μιχαλέλης 11 πόντοι, Μπαλογιάννης 10 πόντοι, Καραπτσιάς 9 πόντοι, Μουρατίδης 6 πόντοι.

'Ατλαντας Σάντο.: Λάτσε, Μπλέτσας (C), Μπάγια, Αντωνόπουλος, Λουίζι, Καραμολέγκος, Παντζιαρίδης, Πεταλωτής, Σέου, Βελλίκης, Αξιώτης.

Πρώτοι σκόρερ.: Παντζιαρίδης 15 πόντοι, Αξιώτης 10 πόντοι, Λουίζι 7 πόντοι , Καραμολέγκος 6 πόντοι.

Διαιτητές.: Βελώνιας Α. - Σιγάλας Ι.

Γραμματεία αγώνος.: Μέρτης Γ. - Σκαρμούτσου Ε. - Ξαγοράρη Ν.

Βίντεο από το http://www.neasantorinis.gr/




Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares