Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 21:25

Άτλαντας: Πέρασε αλώβητος από τη Νάξο.

Την Κυριακή 17/02/13 στις 10:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης  Εφήβων της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου και του Άτλαντα Σαντορίνης.

Η ομάδα του Άτλαντα στο ταξίδι του αυτό στο νησί της Νάξου ολοκλήρωσε τα παιχνίδια στη Νάξο και πήρε τη νίκη απέναντι στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια με 30 - 59.

Η ομάδα του ΑΠΑΣ δυσκόλεψε στο Α' Ημίχρονο την κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια ομάδα του Άτλαντα, που το προηγούμενο βράδυ έπαιζε με τον Πανναξιακό (Ένα ματς που κρίθηκε στην Παράταση).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άτλαντας βρέθηκε να είναι μπροστά με βραχέα κεφαλή (2 πόντους 23 – 25) με τον προπονητή του Κώστα Αξιώτη να προβληματίζεται και στο ημίχρονο να αφυπνίζει τους παίκτες του με έντονες παρατηρήσεις που ακούγονταν ακόμα και έξω από τα αποδυτήρια.

Τελικά μάλλον οι φωνές του Κώστα Αξιώτη έπιασαν τόπο και αφύπνισαν τους μέχρι εκείνη την ώρα υπνωτισμένους και νωθρούς στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού παίκτες του.

Έτσι στην επανάληψη του δεύτερου μέρους του αγώνα πίεσαν και βελτίωσαν την άμυνα τους, με σωστές και ποιό εύστοχες επιλογές στην επίθεσή τους κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να κερδίσουν το παιχνίδι με διαφορά 29 πόντων.

Έτσι η ομάδα του Άτλαντα παρέμεινε στην Πρώτη Θέση του Β' Ομίλου και περιμένει με τον αέρα της διαφοράς που πήρε στην Νάξο να υποδεχτεί την ομάδα του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στην Σαντορίνη στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, όπου με νίκη σε αυτό το παιχνίδι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά στον Όμιλό.

Περιόδοι Αγώνος.: (Α' 07 - 11, Β' 16 - 14, Γ' 04 - 09, Δ' 03 - 25)

Τελικό Σκορ Αγώνος.: 30 - 59 

ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια.: Γλέζος Ε, Βαλέττας Ι, Κορρές Π-Ν., Κώτσος Σ, Βασιλάκης Μ., Ζευγώλης Σ., Μπάκαλος Ν., Κώτσος Ε., Μουστάκης Γ., Καραπάτης Δ.,

Μαργαρίτης Ν (C)., Μάνιος Γ.

Πρώτοι Σκόρερ.: Μάνιος Γ. 12 πόντοι, Ζευγώλης Σ. 9 πόντοι.

Άτλαντας.: Μπάγια Ρ, Λάτσε Κ, Λουίζι Ο (C), Γκότσης Γ, Διαμαντόπουλος Ε, Βιτζηλαίος Γ, Καραμολέγκος Α, Σιέχου Α.

Διαιτητές.: Παπαδημητρόπουλος Κ. - Κιουλάφας Μ.

Γραμματεία.: Γιοσμάς Ι - Κατσούλης Ε - Τζακωνιάτου Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares