Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 13:57

Ντέρμπι με φόντο την κορυφή

Το Σαββάτο στις 13-04-2013 και ώρα 15:30 στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου ο Πανναξιακός υποδέχεται τα Φανάρια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών του 2ου ομίλου.

Οι δύο ομάδες, που συγκατοικούν στην 1η θέση του βαθμολογικού πινάκα με εννιά (9) βαθμούς θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με μοναδικό σκοπό τη νίκη, που εκτός την πρωτιά του ομίλου, θα τους δώσει και το πλεονέκτημα στα χιαστή παιχνίδια του final four, όπου ο πρώτος του κάθε ομίλου θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο.

Ο ΑΠΑΣ «Φανάρια» είναι η ομάδα που έχει πάρει τον αέρα στις τρεις τελευταίες μονομαχίες, μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η ομάδα της Απειράνθου, μετρά ισάριθμες νίκες. Το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου κρίθηκε οριακά για τον ΑΠΑΣ με 43-42.

Απουσίες

Ο τυπικά γηπεδούχος Πανναξιακός δεν αναμένεται να έχει απόντες αφού ο μικροτραυματισμός που απασχολεί τον Μυλωνά φαίνεται να ξεπεραστεί και ο παίκτης να τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Δαμιανίδη.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της ορεινής Νάξου δηλώνει ετοιμοπόλεμη για το μεγάλο ντέρμπι. Ο Νίκος Χάρος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Ονάσογλου που είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει.

Ρίχνουν του τόνους

Πάντως στη ραδιοφωνική εκπομπή της ραδιοφωνίας Κυκλάδων “Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ” της Πέμπτης, ο Σπύρος Μάκαρης (Πανναξιακός) και Δημήτρης Χουζούρης (Φανάρια) επιχείρησαν να ρίξουν τους τόνους, υπογραμμίζοντας ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Μάλιστα οι δύο παίκτες είχαν μόνο καλά λόγια για τους αντιπάλους τους, ενώ τέθηκαν υπέρ της δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας στη Νάξο, οι οποία θα μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ας ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και των αγώνα θα διευθύνουν οι : Θεοδωσίου και Κιουλάφας

Το βίντεο από τον αγώνα του 1ου γύρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares