Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 16:43

Ρεπορτάζ απο το final 4 basket παίδων-κορασίδων [vid] απο Πάρο!

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας στην Ερμουπόλη της Σύρου πραγματοποιήθηκε το final four παίδων και κορασίδων του Νομού Κυκλάδων. Σε ένα χορταστικό μπασκετικό διήμερο οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να δουν τις καλύτερες ομάδες των δυο κατηγοριών και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών των Κυκλάδων μας.

Στα αγωνιστικά πρωταθλητής στη κατηγορία παίδων αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΟ Πάρου επικρατώντας με 45-44 επί του Πανναξιακου ΑΟΝ σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που σίγουρα δεν προσφερόταν για καρδιακούς . Την τρίτη θέση της διοργάνωσης κατέλαβε η ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης που νίκησε στο μικρό τελικό την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου με 49-43. Στη κατηγορία των κορασίδων νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης για μια ακόμη χρόνια επικρατώντας άνετα του Τακ Περιστεριωνα με 73-48 ενώ την τρίτη θέση πήρε η ομάδα Πανναξιακου ΑΟΝ επικρατώντας με 56-24 του Αμές Μαρπησαικού στο τελικό της παρηγοριάς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο final four και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις πρωταθλήτριες ομάδες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αρνητική αίσθηση έκανε η ελάχιστη προσέλευση φιλάθλων στο κλειστό γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας (εξαιρούμενος ο τελικός των παίδων) ελπίζουμε στο μέλλον να μην υπάρχει παρόμοια εικόνα στις εξέδρες καθώς όλα τα παιδιά έδωσαν τα μέγιστα ώστε να αποδείξουν σε όλους ότι το Κυκλαδίτικο Μπάσκετ αξίζει περισσότερη προσοχή.

Τέλος όλες οι διαιτησίες και από τους 6 διαιτητές που πήραν μέρος ήταν εξαιρετικές.

 

Πρώτος Ημιτελικός Κορασίδων:

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του θεσμού ο Αμες Μαρπησαικου αντιμετώπισε το Τακ Περιστεριωνα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι μπροστά σε ελάχιστους θεατές, η ομάδα από τη Τήνου ήταν καλύτερη και δικαία πήρε την πρόκριση με αρκετή άνεση όπως δείχνει και το τελικό 20-60 για το μεγάλο τελικό στη κατηγορία των Κορασίδων.

Από την άλλη η ομάδα από την Πάρο προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική αλλά δεν κατάφερε κάτι λόγο της απειρίας αλλά κυρίως των παρά πολλών μικρών ηλικιακά κοριτσιών που πάντος αξίζει να σημειωθεί έδωσαν τα πάντα για την ομάδα τους και σίγουρα είναι άξια θαυμασμού.

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξης: 0-26,12-36,14-54,20-60.

ΑΜΕΣ Μαρπησαικού (κ. Μαυρογιάννης):

Τσιγώνια Δ., Τσιγώνια Χ., Δαμουλάκη, Γκεμπόρις, Μπουράντα, Πραμμάτια, Φρέντια (1 ποντος), Καπούτσου(9 ποντοι), Τσιγώνια Μ. ( 8 πόντοι), Λαουράκη (2 ποντοι).

ΤΑΚ Περιστερίωνα (κ. Σιώτης):

Αντωνοπούλου (18 ποντοι), Μαλλακάσι (2 ποντοι), Ορφανού Ι. ( 17ποντοι), Κορνάρου (15 ποντοι), Πετροπούλου, Ανταλή, Ορφανού Ο. (2 ποντοι), Σημαντήρη (4 ποντοι), Πολυκάνδριωτη (2 ποντοι), Κοντιζά.

Διαιτητές: κ. Γουτσίκος Γ., κ. Ρούσσος Σ.

 

Δευτερος Ημιτελικός Κορασίδων:

Στο δεύτερο ημιτελικό για την κατηγορία Κορασίδων πάντα ο ΑΟ Ερμούπολης αντιμετώπισε την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Η ομάδα της Σύρου έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Μπουγιούρη Ελένη επιτυχαίνοντας 21 πόντους δεν δυσκολεύτηκε να ανακάμψει την αντίσταση των κοριτσιών από τη Νάξο και πήρε εύκολα το δεύτερο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό με 73-43.

Από τη άλλη πλευρά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα του Πανναξιακου που παρόλο γνώριζε το δύσκολο έργο που είχαν τα κορίτσια από τη Νάξο προσπάθησαν να παίξουν καλό μπάσκετ (ιδιαίτερα στη τρίτη περίοδο που ήταν καλύτερη 17 πόντοι) και έδειξαν ότι στο νησί του Απόλλωνα γίνεται πολύ καλή δουλεία.

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξής: 18-6, 44-13,63-30,73-43.

ΑΟ Ερμούπολης ( κ. Μάυρος) :

Κορορού ( 11 ποντοι), Ρηγούτσου Ι. (9 ποντοι), Νομικού (17 ποντοι), Ρηγούτσου Α. (11 ποντοι), Συνοδινου, Μπουγιούρη (21 ποντοι), Βουρδουγιάννη, Τζαβάρα, Παχύλη, Γεωργίου, Γαλάνου (4 ποντοι), Ανδροβιτσάνα.

Πανναξιακός ΑΟΝ ( κυρ. Χάμπα):

Ηλιάκη (6 ποντοι), Κατσώνη (12 ποντοι), Καλαρέλη (16 ποντοι), Προμπόνα (8 ποντοι), Καλίρη, Κάβουρα, Μανδηλαρά, Βασιλάκη.

Διαιτητές: κ. Θεοδωσίου, κυρ.Ταχματζίδου.

 

Πρώτος Ημιτελικός Παίδων:

Στο πρώτο ημιτελικό για την κατηγορία Παίδων ο ΑΟ Μυκόνου αντιμετώπισε τον Πανναξιακό ΑΟΝ σε ένα ματς που τουλάχιστον πριν το αγώνα έμοιαζε ότι οι Μυκονιάτες θα είχαν ένα πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκρισης για το μεγάλο τελικό. Η ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου με 15 πόντους αντιμετώπιζε την ομάδα από τη Νάξο που είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση με 18 πόντους στο Β’ όμιλο. Όμως οι παίχτες από την Νάξο είχαν διαφορετική άποψη και στο τέλος ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν απόλυτα δικαία την μεγάλη πρόκριση στο Μεγάλο τελικό των Παίδων. Η ομάδα από τη Νάξο επικράτησε με 44-63 επί του ΑΟ Μυκόνου.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Μυκόνου ήταν κοντά στο σκορ μόνο μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο όταν η διάφορα είχε μεγίστη τιμή το +14 για το Πανναξιακό η ομάδα από το νησί των ανεμών προσπάθησε να ακολουθήσει αλλά όταν τα σημάδια της κούρασης έγιναν εμφανή το παιχνίδι τέλειωσε.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Πανναξιακου παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ πήρε εύκολα όπως δείχνει και το τελικό 44-63 το ροζ φύλλο αγώνος και πήρε ταυτόχρονα το ένα από τα δυο εισιτήρια για το μεγάλο τελικό το απόγευμα της Κυριακής .

Καλύτεροι για τους νικητές ήταν οι Βασιλάκης με 15 πόντους και Βαρθακοκίλης Σ. και Βάρσος Α. επισης με 15 πόντους .

Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μπασαλλίου με 12 και Κυπριτίδης με 10 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξης:9-15,17-31,29-48,44-63.

ΑΟ Μυκόνου ( κ. Σκόρδος):

Πολός, Δακτυλίδης, Μαργαρίτης (3 πόντοι), Κυπριτίδης     (10 πόντοι), Νάζος, Νασάι, Κονταρίνης (3 πόντοι), Μπασαλλίου (12 πόντοι) , Ζίντο, Χούλης ( 9 πόντοι), Λερίος, Καρδάσης (4 πόντοι).

Πανναξιακος ΑΟΝ ( κ. Δαμιανίδης):

Ζαλώνης, Μαγγιώρος (3 πόντοι), Βάρσος Γ.( 14 πόντοι), Βασιλάκης Π.(15 πόντοι), Δαβιλάς Δ.(3 πόντοι), Αρτσάνος , Βάρσος Α. ( 15 πόντοι), Βαρθακοκίλης Σ.(15 πόντοι), Μαργαρίτης, Βαρθακοκίλης Α., Ποτικιάν.

Διαιτητές :κ. Μαρουβιάς, κ. Θεοδωσίου.

 

Δεύτερος Ημιτελικός Παίδων:

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού τη σκυτάλη πήρε ο δεύτερος με το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι μεταξύ ΑΟ Πάρου και ΑΟ Ερμούπολης να μάχονται για το δεύτερο εισιτήριο και τη θέση στο μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης .

Δυο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν πολύ γρήγορο και ωραίο μπάσκετ τα έδωσαν όλα για να καταφέρουν την μεγάλη πρόκριση. Τελικά η ομάδα του ΑΟ Πάρου έχοντας καλύτερη διαχείριση του σκορ όταν βρέθηκε μπροστά (μετά το 2ο δεκάλεπτο ) κατάφερε να πάρει τη νίκη με 51-39 και έτσι ο στόχος για τη κατάκτηση του τροπαίου ήταν ένα βήμα πιο κοντά.

Στα αγωνιστικά η ομάδα του ΑΟ Ερμουπόλης μπήκε καλυτέρα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και πήρε νωρίς το προβάδισμα φτάνοντας στο 12-13 με τη λήξη του Πρώτου δεκαλέπτου. Όμως η ομάδα από τη Πάρο μπήκε αποφασισμένη και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ που το διατήρησε ως και στο τέλος με μεγίστη τιμή να φτάνει στη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και στους +13 .

Από τους νικητές καλύτεροι ήταν οι Σιφναίος που πέτυχε 12 πόντους και ο Παπαχατζης με 11,από τους Συριανους καλύτεροι ήταν οι Τζιώλης με 16 και Γουτσίκας με 11 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξής: 12-13,27-19,43-32,51-39.

ΑΟ Πάρου ( κ. Καζακίδης):

Καλακώνας, Ζουμής, Καπετανέας ( 4 πόντοι), Χερουβίμ( 6 πόντοι), Δεκαβάλας ( 8 πόντοι), Σκιαδάς ( 4 πόντοι), Παπαχατζής( 11 πόντοι), Καλόγειρος ( 2 πόντοι), Σιφναίος (12 πόντοι), Μπιζάς ( 4 πόντοι), Δούζας.

ΑΟ Ερμούπολης (κ.Μάυρος):

Γουσγουνέλης, Δάσκος, Τσιώλης ( 13 πόντοι), Δαλέζιος, Παλαιτσάκης, Βλάμης, Σαβρακίδης ( 6 πόντοι), Αμανατίδης (4 πόντοι), Γκίζης, Μιχαλόπουλος, Οικονομίδης (5 πόντοι), Γουτσίκας ( 11 πόντοι).

Διαιτητές: κ. Μαρουδιάς , κυρ.Ταχματζίδου

paides-ermoupoli-mykonos-21-4-2013-1

Μικρός Τελικός Κορασίδων:

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας ο μικρός τελικός της κατηγορίας κορασίδων νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ που επικράτησε 56-24 επί των κοριτσιών του ΑMEΣ Μαρπησαικού από τη Πάρο.

Σε ένα παιχνίδι που η διάφορα δυναμικότητας έγινε ορατή στο δεύτερο δεκάλεπτο (8-7 1ο δεκάλεπτο) η ομάδα από τη Νάξο πήρε τον τελικό της παρηγοριάς όπως συνηθίζεται να λέγεται και κατέλαβε τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος στη κατηγορία κορασίδων.

Από τη άλλη πλευρά αξίζουν για μια ακόμη φορά πολλά μπράβο στα κορίτσια από τη Πάρο που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν την αγάπη και το πάθος που έχουν για το μπάσκετ και δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να προσπαθούν ακόμα σε σημεία που η Ναξιώτικη ομάδα είχε προβάδισμα που έφτασε και στο +32.

Από της νικήτριες καλύτερες ήταν οι Κατσώνη με 17 και Καλαρέλη με 13 πόντους αντίστοιχα ενώ από τα κορίτσια της Πάρου καλύτερη ήταν η Καπούτσου με 10 πόντους .

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξής : 8-7,20-15,39-23,56-24.

Πανναξιακός ΑΟΝ ( κυρ. Χάμπα) :

Ηλιάκη (2 πόντοι), Κατσώνη (17 πόντοι), Καλαρέλη (13 πόντοι), Προμπόνα (12 πόντοι), Καλίρη ( 4 πόντοι), Κάβουρα, Μανδηλαρά, Βασιλάκη ( 6 πόντοι).

ΑΜΕΣ Μαρπησαικού (κ. Μαυρογιάννης) :

Τσιγώνια Δ., Τσιγώνια Χ.,Δαμουλάκη, Γκεμπόρις, Μπουράντα, Πραμμάτια ( 4 πόντοι), Φρέντια, Καπούτσου(10 πόντοι), Τσιγώνια Μ. ( 10 πόντοι), Λαουράκη (4 πόντοι).

Διαιτητές: κ.Γουτσίκας ,κ.Ρούσσος.

 

Μεγάλος Τελικός Κορασίδων:

Το πρωί της Κυριακής και σε μια ασυνήθιστη ώρα για τελικό αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά λόγω των δρομολογίων, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός των κορασίδων . Στο τελικό έφτασαν από τα ημιτελικά οι παρά πολύ καλή και φαβορί ομάδα από του ΑΟ Ερμούπολης και η πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Τακ Περιστεριώνα από το νησί της Τήνου.

Σε ένα παιχνίδι που όπως πολύ γρήγορα διαπίστωσαν και οι ελάχιστοι φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο Κλειστό Δημήτριος Βικέλας η υπόθεση νίκης έλαβε νωρίς τέλος καθώς η ομάδα της Σύρου παίζοντας πολύ μπάσκετ απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα των Κυκλάδων στη κατηγορία Κορασίδων. Ο ΑΟ Ερμούπολης δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε άνετα όπως δείχνει και το τελικό 73-48 και κατέκτησε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος . Η ομάδα του κ. Μαύρου παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ασκώντας πίεση σε όλο το γήπεδο δεν άφησε πολλές ελπίδες στα κορίτσια του Περιστεριώνα που παντός πάλεψαν για το καλύτερο και ήταν ανταγωνιστικές μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (17-9).

Από της πρωταθλήτριες καλύτερες ήταν οι Κορορού και Μπουγιούρη που πέτυχαν 18 πόντους ενώ από τις φιναλίστ καλύτερες ήταν οι Ορφανού με 22 πόντους και Αντωνοπούλου με 13 πόντους .

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξής :17-9,30-19,48-34,73-48.

ΑΟ Ερμούπολης (κ.Μάυρος):

Κορορού ( 18 πόντοι), Ρηγούτσου Ι. (6 πόντοι), Νομικού (14 πόντοι), Ρηγούτσου Α. (12 πόντοι), Συνοδινού (2 πόντοι), Μπουγιούρη (18 πόντοι), Βουρδουγιάννη, Τζαβάρα, Παχύλη, Γεωργίου, Γαλάνου (3 πόντοι), Ανδροβιτσάνα

ΤΑΚ Περιστεριώνα (κ.Σιώτης) :

Αντωνοπούλου (13 πόντοι), Μαλλακάσι (2 πόντοι), Ορφανού Ι. ( 22 πόντοι), Κορνάρου (8 πόντοι), Πετροπούλου, Ανταλή ( 1 πόντο), Ορφανού Ο. (2 πόντοι), Σημαντήρη, Πολυκάνδριωτη, Κοντιζά.

Διαιτητές: κ. Μαρουδιάς , κυρ.Ταχματζίδου

paides-aop-pannaxiakos-21-4-2013

Μικρός Τελικός Παίδων:

Το απόγευμα της Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο Μικρός Τελικός του final four της κατηγορία παίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας. Για άλλη μια φορά αίσθηση έκανε η ελάχιστη προσέλευση κόσμου στο Κλειστό.

Οι δυο χαμένοι των ημιτελικών πάλεψαν για το χάλκινο μετάλλιο και σίγουρα κάνεις δεν μπορεί να πει ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης που ξεπέρασε το σοκ του ξεκινήματος ( πρώτη περίοδο 0 πόντοι) και τελικά έφτασε σε μια νίκη με 49-43 εάν και προς το τέλος είχε μια διάφορα ασφαλείας 10 πόντων.

Από τους ηττημένους θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενώ ξεκίνησαν εντυπωσιακά , χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρώτο καλάθι το δεχτήκαν στο 10,45’’( 0-13 1ο δεκάλεπτο) αλλά έκανα ένα πολύ άσχημο δεύτερο δεκάλεπτο και όχι μόνο έχασαν το προβάδισμα αλλά η διάφορα έφτασε ακόμα και στο -10. Παρόλα αυτά προσπαθώντας στο τελευταίο δεκάλεπτο να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε η ομάδα από τη Μύκονο ήταν στο τελικό 49-43 (-6) και να πάρει τη τέταρτη θέση του τουρνουά.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τζιώλης ( 16 πόντοι) και Γουτσίκας ( 12 πόντοι) από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Χούλη ( 12 πόντοι) και Μπασαλλίου (7 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξής : 0-13,25-21,34-32,49-43.

ΑΟ Ερμούπολης (κ.Μάυρος) :

Γουσγουνέλης, Δάσκος, Τσιώλης ( 16 πόντοι), Δαλέζιος ( 6 πόντοι), Παλαιτσάκης, Βλάμης (2 πόντοι), Σαβρακίδης ( 5 πόντοι), Αμανατίδης (5 πόντοι), Γκίζης (3 πόντοι), Μιχαλόπουλος, Οικονομίδης (5 πόντοι), Γουτσίκας ( 12 πόντοι).

ΑΟ Μυκόνου ( κ. Σκόρδος) :

Πολός, Δακτυλίδης, Μαργαρίτης (3 πόντοι), Τριαντάφυλλος, Νάζος (5 πόντοι), Νασάι (4 πόντοι) Κονταρίνης (2 πόντοι), Μπασαλλίου (7 πόντοι) , Ζίντο ( 5 ποντοι), Χούλης ( 13 πόντοι), Λερίος, Καρδάσης (4 πόντοι).

Διαιτητές :κ. Μαρουβιάς, κ. Θεοδωσίου.

Μεγάλος Τελικός Παίδων:

Τη Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας οι περίπου 80 φίλοι (πρώτη φορά στο final four τόση προσέλευση) του μπάσκετ θαύμασαν ένα μεγάλο τελικό . Οι δυο φιναλίστ ΑΟ Πάρου και Πανναξιακός ΑΟΝ έδωσαν μια μεγάλη μάχη με φόντο το τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων στη κατηγορία παίδων.

Οι δυο ομάδες παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ καθήλωσαν στη κυριολεξία όλους του παρευρισκόμενους. Σε ένα παιχνίδι που έσπαγε καρδιές που πήγαινε πόντο- πόντο και κρίθηκε στα 9’’, η ομάδα του ΑΟ Πάρου πήρε τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο επικρατώντας με 45-44 επί του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Η ομάδα του κ. Καζακίδη παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και στα 40 λεπτά λίγο έλειψε να πληρώσει τα δικά της λάθη στο τέλος . Έχοντας σε όλο σχεδόν το ματς το προβάδισμα όλοι πίστεψαν ότι θα φτάσει αρκετά εύκολα στη κατάκτηση του τροπαίου. Όμως δεν είχαν υπολογίσει το Βάρσο Γ. που με 4/10 τριποντά σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού όταν οι Παριανοί είχαν φτάσει τη διάφορα ακόμα και στο +10 κατάφεραν όχι μόνο να ψαλιδίσουν τη διάφορα αλλά να πάρουν προβάδισμα με 41-44 45’’ πριν τη λήξη.

Στο σημείο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα της Νάξου ήταν η ιδανική αυτόχειρας καθώς με τρία συνεχόμενα λάθη και ενώ είχαν την ευκαιρία να δώσουν 3 φάουλ στου Παριανούς πριν τους οδηγήσουν στη γραμμή των ελευθέρων βολών όχι μόνο δεν διαχειρίστηκαν σωστά το χρόνο αλλά έδωσαν την ευκαιρία στο Σκιαδά να εκτέλεση δυο βολές 2’’ πριν τη λήξη . Ο παίχτης του ΑΟΠ θα είναι ψύχραιμος και με 2/2 θα γράψει τα τελικό 45-44 και στέλνοντας στο έβδομο ουρανό την ομάδα της Πάρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τον υπέροχο τελικό και σίγουρα ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ομάδα του κ. Καζακίδη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος η ομάδα του ΑΟΠ.

Από του μεγάλους νικητές ξεχώρισαν οι Παπαχατζής

(19 πόντοι), Δεκαβάλας (8 πόντοι) από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Βάρσος Γ. (12 πόντοι) και Βαρθακοκίλης Σ. ( 10 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα ήταν τα εξής : 17-14, 24-24,35-35,45-44.

ΑΟ Πάρου ( κ. Καζακίδης):

Καλακώνας, Ζουμής, Καπετανέας , Χερουβίμ( 7 πόντοι), Δεκαβάλας ( 8 πόντοι), Σκιαδάς ( 4 πόντοι), Παπαχατζής( 19 πόντοι), Καλόγειρος ( 3 πόντοι), Σιφναίος (4 πόντοι), Μπιζάς , Δούζας.

Πανναξιακός ΑΟΝ ( κ. Δαμιανίδης) :

Ρώτας, Μαγγιώρος, Βάρσος Γ.( 12 πόντοι), Βασιλάκης Π.(6 πόντοι), Δαβιλάς Δ., Αρτσάνος Ν. (5 πόντοι) , Βάρσος Α. ( 5 πόντοι), Βαρθακοκίλης Σ.(10 πόντοι), Βασιλάκης Δ., Βαρθακοκίλης Α. ( 6 πόντοι), Ποτικιάν.

Διαιτητές: κ. Γουτσίκας, κ. Θεοδωσίου.

 

 

Δείτε μέσα από τον φακό του Παριανού Τύπου τους πανηγυρισμούς στην επιστροφή της ομάδας του ΑΟ Πάρου αλλά και δηλώσεις του προπονητικού team.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares