Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 14:11

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΔΚΕ ΧΑΛΚΙΔΑ 2011 ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ - ΜΑΡΟΥΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

seminaria_diaitisias_basket_xalkida

Στο 29ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Μπάσκετ ΟΔΚΕ 2011 για τους αξιολογημένους διαιτητές τις Εθνικής κατηγορίας Γ' Β' που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα συμμετείχαν οι δικοί μας αξιολογημένοι διαιτητές Κυκλάδων Γ' Εθνικής Παπαδημητρόπουλος - Μαρουδιάς .

Στην οποία επιμορφώθηκαν πάνω στην διαχείρηση, στον έλεγχο του αγώνα σε ασυνήθιστες και δύσκολες καταστάσεις που μπορούν να σου συμβούν πάνω σε ένα παιχνίδι. Επίσης ποιός είναι ο ρόλος και η ευθύνη του ενός Διαιτητή μέσα στο παιχνίδι!!! Βλέποντας πολλά βίντεο από φάσεις αγώνων και ποικίλες περιπτώσεις που μπορεί να σου συμβούν σε ένα παιχνίδι. Ο έλεγχος αγώνα των διαιτητών έγινε από τον Εθνικό Καθηγητή διαιτησίας, Σύμβουλο της ΕΟΚ για την επιμόρφωση των διαιτητών κ. Κώστα Ρήγα. Στην συνέχεια είχε επιμόρφωση στο Πειθαρχικό δίκαιο (Ποινές, Αντιαθλητικά, Αποβολές κτλ) από το μέλος τις Κ.Ε.Δ κ. Συμεωνίδη Στυλιανό. Επίσης έγινε επιμόρφωση στις ανάγκες των διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στο τομέα Φυσικής Κατάστασης από τον κ. Γιάννη Κουτσιώρα, Διδάκτωρ Φυσικής Αγωγής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Μπάσκετ, Εθνικός Προπονητής Στίβου.

Επίσης έγινε ενημέρωση στο κομμάτι τις αξιολόγησης και καθοδήγησης της κινητικής απόδοσης στους διαιτητές Καλαθοσφαίρισης από τον κ. Σπύρο Κέλλη, Καθηγητή Προπονητικής Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου Metrisis. Τέλος έγιναν οι καθορισμένες γραπτές εξετάσεις σε κανονισμούς και γνώσεις όπου εξετάζονται υποχρεωτικά κάθε χρόνο στα σεμινάρια όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές Εθνικών κατηγοριών όπου οι δύο διαιτητές μας πέρασαν με άριστα όπως και στο τέστ για τον έλεγχο τις φυσικής κατάστασης πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (παλίνδρομο) με επιτυχία.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares