Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 12:53

Μεγάλο ενδιαφέρον για την σχολή προπονητών της Νάξου

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των υποψήφιων προπονητών για την σχολή που θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο μεταξύ 14 και 26 Ιανουαρίου, καθώς οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 17 και καθημερινά υπάρχουν πολλοί που εκφράζουν την επιθυμία τους για να συμμετάσχουν.

Πολλοί προπονητές, που δεν έχουν το δίπλωμα UEFA C έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην σχολή προπονητών, που διοργανώνουν από κοινού, η ΕΠΣ Κυκλάδων, ο σύλλογος Παλαιμάχων του Πανναξιακού και φυσικά ο Σύνδεσμος προπονητών Κυκλάδων.

Ήδη στις Κυκλάδες υπάρχουν 50 πιστοποιημένοι προπονητές και στόχος είναι μέχρι την επόμενη χρονιά που θα ισχύσει αυστηρά ο κανονισμός , που ορίζει μόνο διπλωματούχους προπονητές να βρίσκονται στους πάγκους των ομάδων, να μην υπάρχει κανένας προπονητής που δεν θα κατέχει το δίπλωμα UEFA C.

Στην σχολή θα διδάξουν υψηλόβαθμοι καθηγητές της ΕΠΟ, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα, όταν και εφόσον οριστικοποιηθούν.

UEFA D

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η μίνι σχολή για την πιστοποίηση κλάσης UEFA D, που αφορά παράγοντες, γονείς και μέλη διοικήσεων που ασχολούνται με τις ακαδημίες.

Η σχολή για το UEFA D θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της σχολής προπονητών.

Η σχολή είναι νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει  στην ενημέρωση υπεύθυνων ακαδημιών, γονέων και εθελοντών,  τέθηκε σε εφαρμογή στις 17 και 18 Νοεμβρίου στην Κοζάνη.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12ωρων σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς γονέων και ο ρόλος τους, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία  διεξαγωγή αγώνων αναπτυξιακών ηλικιών , οργάνωση τουρνουά,  διαχείριση κρίσεων διαφόρων θεμάτων στην ακαδημία   και παρακίνηση νέων αθλητών  είναι ανάμεσα στα θέματα του  επιμορφωτικού  σεμιναρίου , με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Συμμετοχές

 Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων και το Σωματείο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο πρόκειται να συνδιοργανώσουν ΑΜΕΣΑ Σχολή προπονητών UEFA C στο νησί της Νάξου.

             Παρακαλούμε οι υποψήφιοι προπονητές να στείλουν στο FAX της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων 22810-87762 ή στο e-mail: epskykladon@ gmail.com την δήλωση συμμετοχής τους μέχρι την Παρασκευή 23-11-2018 και ώρα 14.00.

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

e-mail:          

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

                                            Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                          Φρέρης Ειρηναίος             Παρούσης Γεώργιος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares