Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:51

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία... 8 με 20 Απριλίου στη Νάξο η σχολή προπονητών

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της σχολής προπονητών της Νάξου που γίνεται σε συνεργασία της ΕΠΣ Κυκλάδων, του Συνδέσμου Προπονητών και των Παλαιμάχων του Πανναξιακού.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ειρηναίος Φρέρης στα γραφεία της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Γραμμένο, όπου συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και όχι μόνο.

 Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

 Μετά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και το Τμήμα Μητρώου Προπονητών της Ε.Π.Ο. και σε συνεργασία της Ε.Π.Σ.Κ. με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων και τον Σωματείο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα λειτουργήσει σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C στη Νάξο, κατά τις ημερομηνίες 8 με 20 Απριλίου 2019. Στις 13 και 14 Απριλίου 2019 θα λειτουργήσει, στη Νάξο, Σχολή UEFA D. Επίσης Σχολή Επανεξέτασης, στη Νάξο, από 15 έως 20 Απριλίου 2019.

Με νεώτερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στην Ε.Π.Σ.Κ.  οι υποψήφιοι προπονητές.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος             Παρούσης Γεώργιος

 

Μεγάλο ενδιαφέρον για την σχολή προπονητών της Νάξου

 

Σχολή προπονητών και στη Νάξο!

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares