Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 15:05

Πέρασε ο Πανθηραϊκός... 1-0 τον Πανναξιακό [pics]

NAXOS TYROKOMIA NAXOU BANNER 700X95

LOGO YOGI FIN NAXOS KOZI

NAXOS NIMAKΜετά από πραγματικό ντέρμπι ο γηπεδούχος Πανθηραικός ξεπέρασε τον σκόπελο του μεγάλου αντιπάλου του Πανναξιακού και προκρίθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου Κυκλάδων, όπου θα υποδεχθεί το Φιλώτι,για μία θέση στον τελικό του θεσμού.

Οι νικητές διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκεια του, έχασαν ευκαιρίες, έπεσαν στον πολύ καλό Ανυφαντάκη και είχαν δοκάρι με τον Φύτρο στο 52', για να έλθει ο Μάριο Μπρέσκα στο 83' που μάγεψε με την ατομική του ενέργεια από πλάγια και σκόραρε το πολύτιμο γκολ, αφού προηγουμένως άλλαξε πορεία η μπάλα στα πόδια των αμυντικών.
SANTORINI FZ BEAUTY SALONΟ Πανναξιακός με καλή τακτική προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την εστία του τους αντιπάλους του και έψαξε το γκολ κυρίως στην αντεπίθεση και με σουτ του Μπιλίτση, δύο φορές, του Σκούπρα και του Κούτρου αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε, πλησίασε τον στόχο του.
Γενικά οι ομάδες, παρά το μεγάλο κενό στο πρόγραμμα τους και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, έδειξαν καλή εικόνα και άφησαν υποσχέσεις για τα παιχνίδια που ακολουθούν και θα αναδείξουν τον πρωταθλητή.
Ο Μάριο Μπρέσκα απέδειξε με την ενέργεια του στο γκολ γιατί οι μεγάλοι παίκτες κάνουν την διαφορά.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Δεληγιάννης, Μαθιουδάκης και Ψαρά.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Τζωρμπατζάκης, Περιάλης, Ντεκίδης, Ρουσάκης, Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Μπρέσκα, Βαρούχας.
Αναπληρωματικοί: Στρατηγάκης, Νομικός, Βλαβιανός, Λιγνός, Κελίδης, Αρβανίτης, Αγοραστός
Πανναξιακός (Προμπονάς): Ανυφαντάκης, Καρελέμογλου, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Σέμε, Βιλαντώνης (87' Ντάσιος), Ευριπιώτης, Κούτρος, Μπιλίτσης, Σκούπρας, Καρούσης (91΄Λίκα).
Αναπληρωματικοί: Βαθρακοκοίλης, Λεγάκης, Καπίρης, Ρόβας, Χαμηλοθώρης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η μετάδοση του αγώνα

SANTORINI GIOUSIAS SANTORINI VOLCANO METAFORES
THIRA AFOI DROSOU THIRA TABASCO

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares