×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 03:00

Στον 35ο τελικό με σφραγίδα Λίκα…

Στον 19ο τελικό της ιστορίας του προκρίθηκε ο Πανναξιακός που επικράτησε στην παράταση 1-0 της Λάβας και πλέον προετοιμάζεται  για να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον ΑΟ Σύρου.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, που έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του κάτω από έντονη βροχόπτωση,  η ομάδα της Νάξου κατάφερε να σκοράρει στο 3ο λεπτό της παράτασης με τον Λίκα και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση, συμμετέχοντας στο 19ο τελικό της ιστορίας του.

Για ακόμη μία φορά ο κόσμος του Πανναξιακού έδωσε το βροντερό παρόν, καθώς δε σταμάτησε να «σπρώχνει» την ομάδα του, ακόμα και όταν η βροχή είχε δυναμώσει πάρα πολύ. «Κακή» παρένθεση σε έναν αγώνα που κύλησε ομαλά, δύο αποφάσεις του κ. Ζαράνη που έφεραν τις διαμαρτυρίες των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους της Λάβας, να φεύγουν με περισσότερα παράπονα που έχουν αν κάνουν με την 2η βοηθό κα. Ψαρρά.

 Σε κάθε περίπτωση το sportcyclades.gr και το Volcano TV , που μαζί με την εφημερίδα «Κυκλαδική»  ήταν τα μοναδικά ΜΜΕ που κάλυψαν τον αγώνα, θα αναρτήσουν βίντεο που ίσως διευκρινίσουν μερικές από τις αμφισβητούμενες φάσεις.

dfyuiopp.jpg

Λίγες φάσεις

Το πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα κακό από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να προσέχουν ιδιαίτερα τις άμυνες τους. Ο Πανναξιακός, καλά διαβασμένος έλεγξε τον ρυθμό.

Μοναδικές καλές στιγμές, ήταν ένα φάουλ του Πολυκρέτη στο 15’ που μπλόκαρε ο Τσουκαλάς και ένα από τον Στρατηγάκη στο 17’ που πε΄ρασε μόλις άουτ.

Η φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Πανναξιακό με τον Παπανικολάου στο 20΄να πιάνει κεφαλιά που έσωσε πάνω στη γραμμή ο Ντεκίδης.

Ο Πανναξιακός  ζήτησε κόκκινη κάρτα στον Κολιούση στη φάση του 13’, όπου ο Ντάσιος έφευγε στην επίθεση και μετά από μαρκάρισμα βρέθηκε στο έδαφος. Ο κ. Ζαράνης έδωσε φάουλ και κίτρινη στον αρχηγό της Λάβας, αφού θεώρησε ότι ο παίκτης του Πανναξιακού δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο ίδιο τέμπο

Στο 2ο ημίχρονο η βροχή δυνάμωσε και έκανε δυσκολότερες τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, με την Λάβα να παίρνει  τα ηνία του αγώνα και να απειλεί στο 57’, όταν ο Παναγιωτίδης γύρισε επικίνδυνα στη περιοχή και ο Βασιλάκης απόκρουσε.

Η φάση του 2ου ημιχρόνου έγινε στο 83, όπου μετά από στημένη φάση ο Γατσέλος έπιασε κοντινή κεφαλιά που «έγλειψε» το δοκάρι του Βασιλάκη.

Στην επανάληψη, η Λάβα έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του κ. Ζαράνη και της βοηθού κυρίας Ψαρρά, καθώς είδαν την 2η βοηθό να τους κόβει 2-3 επιθέσεις για οφσάιντ, αμφισβητώντας αυτές τις αποφάσεις, ενώ στο 89΄ο Κωτσαρής ανέτρεψε έξω από την περιοχή το Παναγιωτίδη που έβγαινε σε πλεονεκτική θέση , με τον κ. Ζαράνη να δίνει κίτρινη για θέατρο στον παίκτη της Λάβας και να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Οι διαφορές μετά από 90 λεπτά αγώνα με λίγες φάσεις δεν λύθηκαν και ο κ. Ζαράνης έστειλε τις δύο ομάδες στη παράταση.

Γκολ και αποβολή

Σε όλη τη διάρκεια ο αγώνας έδειχνε ότι θα κριθεί στο γκολ και έτσι έμελλε να γίνει τελικά. Σχεδόν με την έναρξη της παράτασης και συγκεκριμένα στο 93’, ο Χαμηλοθώρης γέμισε στην περιοχή, ο Κρητικός από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ανάγκασε τον Τσουκαλά να αποκρούσει και στη συνέχει να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Λίκα που παραμόνευε, με κοντινό ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 1-0.

Ο μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης δεν χάρηκε για πολύ το γκολ που πέτυχε, καθώς λίγα λεπτά αργότερα σε μία φάση που του έγινε φάουλ από τον Γατσέλο, αντέδρασε αντιαθλητικά και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον κ. Ζαράνη, με τον Πανναξιακό να ολοκληρώνει το ματς με 10 παίκτες.

Τα επόμενα 25 λεπτά κύλισαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, καθώς στο γήπεδο επικράτησαν τα νεύρα, με τον Πανναξιακό να ροκανίζει το χρόνο και τη Λάβα να μην μπορεί να αντιδράσει και να αναλώνεται περισσότερο σε διαμαρτυρίες.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο Βαθρακοίλης έφτασε κοντά στο 2-0, με τον Τσουκαλά να αποσοβεί σουτ μέσα από την περιοχή.

Τιμή στον κολιούση

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, τιμήθηκε ο Απόλλωνας Κολιούσης, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού στη Δ΄Εθνική (2012-2013). Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Μιχάλης Αγγελής του έδωσε μία φανέλα του Πανναξιακού, η οποία έγραφε το όνομα του.

uyfiyuuiu.jpg

Λειβαδάρου

Τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα της ως Εντεταλμένη Αθλητισμού Κυκλάδων παρακολούθησε η κα. Θεώνη Λειβαδάρου. Η Έπαρχος Θήρας που επισκέφθηκε το νησί της Νάξου, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους ομάδων, ενώ εγκα΄ρδια ήταν και η συνάντηση της με τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού στα γραφεία της ομάδας.

Μάλιστα η ίδια η Έπαρχος ήταν αυτή που στο ημίχρονο του αγώνα τράβηξε τον τυχερό λαχνό την τηλεόραση που κλήρωσε ο Πανναξιακός και κέρδισε ο Προπονητής του Ναξιακού και μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Πέτρος Σιδερής.

fdfjguu.jpg

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Μουτάφης - Ψαρρά

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλάκης, Λίκα, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Χαμηλοθώρης, Βιλαντώνης, Κωτσαρής, Ντάσιος (70’ Κρητικός), Πολυκρέτης  Μ. (112’ Πολυκρέτης Κ.), Καρούσης (83’ Βαθρακοκοίλης), Σέμε.

Λάβα (Κατζέλης): Τσουκαλάς,  Βλαβιανός, Κουκούλης,  Κολιούσης (112’ Σελιστάι),  Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Κελίδης (63΄Παραλίκης), Στρατηγάκης, Ντεκίδης.

Το Live Score

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares