Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 17:30

Σφράγισε το εισιτήριο του ημιτελικού η Θύελλα Καμαρίου [pics]

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου πέρασε σήμερα η Θύελλα Καμαρίου μετά το νικηφόρο πέρασμα της μέσα από το ΔΑΚ Νάξου, όπου επικράτησε με 0-3 του ΠΑΣ Νάξου.

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη με αρκετές  αλλαγές στη σύνθεση της πήρε μία δίκαιη νίκη, βρίσκοντας απέναντι της έναν καλοστημένο ΠΑΣ Νάξου, που στάθηκε αξιοπρεπέστατα κόντρα στην ανώτερη Θύελλα.

Στον ημιτελικό η Θύελλα θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Άνω Μερά, που είχε προκριθεί με 0-1 σε βάρος του ΑΜΣ Φιλωτίου. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών, Λάβα – Πανθηραϊκός και ΑΟ Πάγου – ΑΟ Σερίφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες του Νίκου Σπαή, ανήκουν στην Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τις υποχρεώσεις τους το τελευταίο 10ήμερο να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο έκτος κατά σειρά.

 Τα γκολ

Η θύελλα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Δαβιλά.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Γιαννής έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Αρβανίτη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου έκλεισε καλά τους διαδρόμους παίζοντας υποδειγματική άμυνα απέναντι σε μία κατ εξοχήν επιθετική ομάδα. Παρόλα αυτά η Θύελλα απείλησε και βρήκε τον τρόπο να σφραγίσει τη νίκη – πρόκριση στο 76, όπου ο Ρέτζο πάσσαρε παράλληλα και ο Φύτρος που ήταν στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3.

Άψογη η διαιτησία του κ. Νεοκοσμίδη και των βοηθών του κυρίας Ψαρρά και κ. Χατζόπουλου.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Φουτάκογλου, Σερμάδι, Μανδηλαράς, Πιτταράς, Καράι, Μαργαρίτης, Καραπάτης (61΄Κατσιούλης), Παντελαίος, Μασούρας, Γκούφας (70΄Λαγογιάννης), Λέκκας.

Αναπληρωματικοί: Κόρα, Σέργης, Κορρές, Γρυλλάκης.

Θύελλα (Μιχάλης): Ανδριόλας (65΄Κόντρα), Λιγνός (53΄Νομικός), Λύκος (72΄Ζαχαράκης), Μαντούσης, Ρέτζο, Σπανός, Βλαβιανός, Γιαννής, Αρβανίτης, Δαβιλάς, Φύτρος.

Αναπληρωματικοί: Δημητρακόπουλος, Μαυρομάτης, Ερρίκος.

Φωτογραφίες

 

Βίντεο

 

MARGARITIS ME THYELLA

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares