Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 16:21

Ξύπνησε στην παράταση…

panax_-_thiela_630

Μουδιασμένος και ανούσιος στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Πανναξιακός κατάφερε να «ξυπνήσει» στην παράταση του αγώνα και να  πάρει τη νίκη-πρόκριση, απέναντι στην καλοστημένη Θύελλα του Αντώνη Καντζέλη.

Οι «μπλε» του Δημήτρη Σκούνα φαίνετε ότι είχαν το μυαλό τους στον αγώνα πρεμιέρας της επόμενης Κυριακής με τον Αίαντα Ταύρου και αντιμετώπισαν τον ημιτελικό Κυπέλλου σαν αγώνα αγγαρείας, πράγμα που λίγο έλειψε να τους κοστίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

panax_-_thiela_1

Από την άλλη πλευρά η Θύελλα αν και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την κατά μία κατηγορία ανώτερη άμυνα του Πανναξιακού και παρόλο, που από το 74΄έπεζαι με δέκα (10) παίχτες, στο 91΄κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα και να τον στείλει στην παράταση.

Φτωχό θέαμα με λίγες φάσεις

Όλοι μας αναμέναμε ότι θα δούμε έναν όμορφο αγώνα με πολλές φάσεις και γκολ, όταν μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο, αμέσως μετά το εναρκτήριο λάκτισμα ο Σουσούνης, μετά από παράλληλη σέντρα του Στάμου, άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η επιθετική «σπιρτάδα» του Πανναξιακού γρήγορα εξατμίστηκε από την καλοστημένη άμυνα της Θύελλας με αποτέλεσμα, στο πρώτο μέρος  με τα βίας να μετρήσουμε 1-2 τελικές προσπάθειες, με τον Σουσούνη και τον Τόσκα να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Μηνδρινού .

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα από πλευράς θεάματος και χρειάστηκε να περάσουν στον αγώνα οι Αγγελής και Κοττάκης για να βρει ο Πανναξιακός έναν υποτυπώδη ρυθμό στο παιχνίδι του και να πιέσει την Θύελλα.

Η Σαντορινιοί είχαν περιοριστεί σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς να δείχνουν ότι μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Πανναξιακό, ο οποίος στο 65΄έκανε την πρώτη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Σουσούνη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Φτάνουμε στο 74ο λεπτό του αγώνα, όπου ο Σουλτάνης τιμωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ξαγοράρη και αφήνει την ομάδα της Σαντορίνης με (10) παίχτες, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε ο Πανναξιακός, παρά με κάποια μακρινά σουτ του Στάμου και κάποιες προσπάθειες του Κοττάκη.

Αντιθέτως η Θύελλα ήταν αυτή που «κρατούσε» το καλύτερο για το τέλος και στο 91΄ο Λιγνός «πάγωσε» το γήπεδο του Αγερσανίου, όταν έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ από αριστερή διαγώνια θέση, που καρφώθηκε μέσα στο δεξί γάμα του Θέμελη.

Μετά από δύο λεπτά ο Κύριος Σουλτάνης σφύριξε την λήξη του αγώνα και έθεσε τις δύο ομάδες στην διαδικασία του έξτρα χρόνου της παράτασης.

panax_-_thiela_4

Τα καλά για το τέλος

Ότι δεν είδαμε στην κανονική διάρκεια του αγώνα το είδαμε στην διάρκεια της παράτασης, στην οποία οι Παίχτες του Πανναξιακού ήταν καταιγιστικοί και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες  μπροστά στην εστία του Μηνδρινού. Τα δύο τέρματα που έκριναν  τον αγώνα ήρθαν από τον Σουσούνη στο 12ο λεπτό της παράτασης όπου μετά από σέντρα του Στάμου βρέθηκε τετ α τετ  με τον Μηνδρινό, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα και  στο 14ο λεπτό όπου ο Στάμος επεχείρησε μακρινό σουτ το οποίο δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο τερματοφύλακας της Θύελλας. Μάλιστα οι παίχτες του Πανναξιακού είχαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά βρήκαν απέναντι τους τον πολύ καλό Μηνδρινό.

Ξεχώρισαν

Από την ομάδα του Πανναξιακού συνδετικοί κρίκοι στον χώρο του κέντρου ο Κουτελιέρης και ο Κολιούσης. Άψογοι συνεργασία  στην άμυνα είχαν οι, Τόσκας, Κατσάνης και Παπαδόπουλος, ενώ επιθετικά ο Σουσούνης ήταν πολύ αποτελεσματικός και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Θύελλας. Καλή παρουσία είχαν και οι: Αγγελής και Κοττάκης για όση ώρα αγωνίστηκαν.

Από την ομάδα της Θύελλας ξεχώρισε όλη η αμυντική της γραμμή, που μαζί με τον Μινδρηνό κατάφεραν να κρατήσουν πολύ καλά απέναντι στον Πανναξιακό , ο οποίος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Διαιτητής Αποστόλης Σουλτάνης Βοηθοί Δεσύπρης Ν. Μενδρινός Ι.

PANNAXIAKOS_ENTEKADA_ME_THIELLA

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Σκούνας Δ.)

Θάμελης, Κατσάνης, Καζανάς (78΄Χαμηλοθώρης), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης (62΄Αγγελής), Καρούσης (61΄Κοττάκης, Πολυκρέτης, Σουσούνης, Στάμος,  Κουτελιέρης. Βασιλάκης, Λυμπερτάς, Πολυκρέτης, Καρελέμογλου.

ΑΣ Θύελλα (Καντζέλης Α.)

Μηνδρινός, Αργυρός Η., Λυγνός, Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλέος, Ξαγοαράρης, Βλαβιανός (60΄Λυγνός), Αρβανίτης (83΄Δεναξάς), Δαμίγος (90΄Γιουρέλης), Αργυρός Γ. Καραμολέγκος, Μηνδρηνός, Μηνδρηνός Γ, Λυγνός Λ.

*Μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Σουσούνης αποχώρησε από τον αγώνα με έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό

* Δυσαρέσκεια από μερίδα οπαδών στην εξέδρα από την μέτρια εμφάνιση στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

*Σημαντική η παρουσία του θέμελη ο οποίος πριν την έναρξη της παράτασης παρότρυνε τους συμπαίχτες του να τελειώσουν τον αγώνα.

*δεν καταγράψαμε καμία τελική προσπάθεια στην κανονική διάρκεια για την ομάδα της Θύελλας.

Ακολουθούν φάσεις, φωτογραφίες και δηλώσεις από τον αγώνα.

THIELLA_ME_PANNAXIAKO

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares