Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 19:53

Στην επόμενη φάση ο Νηρέας!

nireas-asteras-22-9-2012-1

Ένα αρκετά απολαυστικό αγώνα, παρακολούθησαν οι περίπου εκατό φίλοι των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες, η διαιτησία και οι παράγοντες κατέθεσαν λουλούδια στην φανέλα και τήρησαν ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μάρκου Ξενάριου.

Παρά το γεγονός, ότι και για τους δυο, ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας, είδαμε αρκετά καλή μπάλα, με φάσεις αλλά και «στρωμένες» προσπάθειες.

nireas-asteras-22-9-2012-2

Ο αγώνας κρίθηκε στο 49’, όταν ο Σουλίδης στο ημικύκλιο της περιοχής, πέρασε κάθετη μπαλιά στον Πραμάτια και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας έπαιζε από το 55ο λεπτό με δέκα παίκτες, μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Βασίλης Καράϊ, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα.

nireas-asteras-22-9-2012-3

Σε πολύ καλή μέρα βρεθήκαν ο γερόλυκος του Νηρέα, Αντώνης Κορτιάνος που δημιούργησε πολλές καλές φάσεις για την ομάδα του και ο Ανδρέας Σερέπας του Αστέρα, ο οποίος με εκπληκτικές επεμβάσεις, έσωσε πολλές φορές την εστία του.

Στην Β’ φάση του Κυπέλλου, ο Νηρέας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πάρου, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση, χωρίς αγώνα.

markosxenarios

Ο Αστέρας θα συνεχίσει την προετοιμασία του με καθυστέρηση, λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Μάρκου Ξενάριου (την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 στον ιερό ναό της Παναγίας στα Μάρμαρα, θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο).

Νηρέας: (Γ. Μοστράτος), Καρποδίνης, Πραμάτιας (72’ Σακαρίδης), Τetla, Τριπολιτσιώτης Π., Τριβυζάς, Geborys, Haxhija, Κορτιάνος (87’ Τσιγώνιας), Σουλίδης, Metaj, Nino.

Αστέρας Μαρμάρων: (Γ. Λουκής), Σερέπας, Σάμιος Ν. (72’ Ζουμής), Παπαδόπουλος (87’ Κορτιάνος Μ.), Panatiu, Ρούπας, Ρούσσος Γ., Κρητικός, Χριστόφορος Λ., Χριστόφορος Χ. (69’ Κορτιάνος Ο.), Κληρονόμος, Καράϊ.

 

Χτες το απόγευμα πριν την προπόνηση του Νηρέα τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά από τον πατήρ Ιωάννη.

 

Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι αθλητές του παριανού συλλόγου εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares