Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 07:56

Αποδεκατισμένος αλλά αισιόδοξος ο ΑΟ Τήνου

Όλα έτοιμα για τον αγώνα κυπέλλου με την Άνω Μερα στο στρατόπεδο του Α.Ο. Τήνου που μετά από την μεγάλη  εκτός έδρας νίκη στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου με την συμπολίτισσα Α.Ε. Στενής  θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας από τη Μύκονο.

tinos SALVAS-01Στην τελευταία προπόνηση όπου πραγματοποιήθηκε χτες, αποφασίστηκε η αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον κόουτς του Α.Ο. Τήνου να μην μπορεί να υπολογίζει στο σκόρερ του πρώτου γκολ με την Α.Ε. Στενής Ξενόπουλο Νικό λογω τραυματισμού και τον Τριαντάφυλλο λογω προσωπικού προβλήματος.

Εκτός αποστολής θα είναι επίσης και ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Κριτής Νικόλαος που αποκτήθηκε από τον Ανδρικό Ο.Φ. ο οποίος θα αρχίσει να ενσωματώνεται από την επόμενη αγωνιστική με την ομάδα και συγκεκριμένα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Α.Ο. Πάγου.

Πάντως στον Α.Ο Τήνου δεν χάνουν την αισιοδοξία τους  για νίκη και θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο βγει στο συγκεκριμένο αγώνα γνωρίζοντας την δυσκολία του αντιπάλου ο οποίος όπως γνωρίζουμε περισυ αγωνιζόταν μια κατηγορία ποιο πάνω και σε γενικές γραμμές κράτησε τον περσινό του κορμό αναλλοίωτο

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πριν το ντέρμπι Live Score σε… Νάξο, Τήνο και Σύρο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares