Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 12:18

Σκόραραν για καλό σκοπό οι Παλαίμαχοι της Ίου και του Πανιωνιου (Photos)

 Μετά από δυο χρονια, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για να δώσουν έναν φιλικό αγώνα που το αποτέλεσμα ήταν δευτερεύον, και αυτό που προείχε ήταν η συλλογή χρημάτων ώστε να υπάρξει βοήθεια με τρόφιμα προς τις άπορες οικογένειες του νησιού.

Ο λόγος για τους Παλαίμαχους του Α.Σ. Ίου με εκείνους του Πανιώνιου, όπου την περασμένη Κυριακή αναμετρήθηκαν στο νησί των Κυκλάδων με κοινό σκοπό, κάνοντας μικρούς και μεγάλους χαρούμενους.

Η αρχή έγινε με την τελετή λήξης των ακαδημιών που ξεκίνησε λίγο μετά τις 17.45, για να παραταχθούν στο γήπεδο οι παλαίμαχοι της Ίου με παλιούς Αστέρες του Πανιώνιου που τις προηγούμενες δεκαετίες μεσουρανούσαν στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Η τιμή του εισιτήριου ήταν συμβολική και τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, με τους ανθρώπους του νησιού να δείχνουν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. 

Το τελικό 5-6 υπέρ των "κυανέρυθρων" ήταν το αποτέλεσμα.

Δυο φορές σκόραρε ο Χασιώτης, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Ναλιτζίδης, Ζυγούρης, Αγγελόπουλος ο νεαρός γιος του Δημήτρη Ναλίτζη.

Αντίθετα, για τους Παλαιμάχους της Ίου που στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, βρήκαν δίχτυα οι Αντώνιος-Χρήστος Δράκος που έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του συλλόγου και ο Σακυριανός (2). 

Α.Σ. ΙΟΥ: Καραμπίκας, Μαστραντωνάκης, Κωνστας, Καλλής Κ., Σώχος, Καραβας, Σακυριανός, Δράκος, Κατσάβης, Γιαννόπουλος, Ξενιος. Έπαιξαν ακόμη οι Μηνάς, Κατσαβής,Πλακιώτης, Αρτέμης, Αραούζος, Κωστόπουλος, Τριαντάφυλλος, Ρουκουτάκης, Ανδεοσάτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Δημητρίου, Σκαβάρας, Νικολαϊδης, Καλαμάρας, Παπαχριστόπουλος, Σαιμπάς, Χασιώτης, Ζιάγκας, Λίμα, Ναλιτζής, Ζυγούρης. Έπαιξαν ακόμη οι Μπέλλος, Αγγελόπουλος, Σκορδαλής, Χαϊτας, Παπαδόπουλος, Ραβούσης, Γιάννακας. 

Παράλληλα με το φιλικό έγινε και η τελετή λήξης των ακαδημιών του Α.Σ. Ίου όπου όλοι οι αθλητές έδωσαν το παρών και παρέλαβαν μετάλλια από τους Παλαίμαχους του Πανιώνιου ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. 

 DSC_6432.jpg

DSC_6646.jpgDSC_6494.jpgDSC_6541.jpgDSC_6404.jpg

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares