Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 18:31

Με την ευχή… της Παναγιάς ο 2ο αγώνας Παλαιμάχων στην Σίφνο

Ο 2ος αγώνας παλαιμάχων του Πανσιφναικού Α.Σ πραγματοποιήθηκε στις 13/6/2013 μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων της πολιούχου της Σίφνου μας Παναγίας Χρυσοπηγής.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΗ προσέλευση του κόσμου και πάλι κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αυτό όμως που μας εντυπωσιάζει είναι το πάθος των παλαιμάχων όπου παίζοντας για 90 λεπτά μάχονται ακατάπαυστα για την νίκη.

Να δώσουμε λίγο ρεπορτάζ από τον αγώνα.... όπου οι Μπλε έχοντας χάσει το πρώτο αγώνα, που έγινε την Δευτέρα του Πάσχα, μπήκαν πιο αποφασισμένη για την νίκη, όπου βέβαια και την πήραν, αλλά και οι Άσπροι δεν παρέδωσαν εύκολα τα όπλα. Υπήρξε μια συγκλονιστική διακύμανση του σκορ που δεν άφησε περιθώρια χαλάρωσης και αδιαφορίας στους φιλάθλους. Το τελικό όμως σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Μπλε να κατακτούν την νίκη με 5-4 και να παίρνουν την άτυπη ρεβάνς...

τα γκολ για τους νικητές Μπλε τα σημείωσαν: Α. Ατσόνιος (2), Δ. Ζαμπέλης, Φ. Ατσόνιος, Δ. Ζάσκας  και για τους ηττημένους  Άσπρους: Μ. Φράγκος (3), Κ. Τρούλλος.

Επίσης το  Δ.Σ του Πανσιφναικού θέλει να ανακοινώσει τα εξής: Πρώτον τις ευχαριστίες του στον χορηγό των εμφανίσεων κ. Λεμονή Γιάννη και δεύτερο θα δημιουργηθεί εντός του site σελίδα για την ομάδα των Παλαιμάχων όπου θα αναρτούνται όλες οι δραστηριότητες τους.  

Ο Πανσιφναικός Α.Σ με ένα χρόνο ενεργούς ζωής έχει δημιουργήσει Ακαδημία, Ομάδα Ανδρών, και τώρα ομάδα Παλαιμάχων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους για την βοήθεια τους.

palaimaxoi-sifnou3-6-2013

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares