Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 08:26

Μάγεψαν οι Βετεράνοι Τήνου και Πειραιά!

Γκολ και θέαμα προσέφεραν σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Τήνου οι παλαίμαχοι της Τήνου με τους αντίστοιχους της ενώσεως του συνδέσμου Πειραιά δείχνοντας πως όσο τα χρόνια και αν πέρασαν  η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τιμήθηκε και ο ποδοσφαιριστής των παλαιμάχων Τήνου Βαλσαμης Κ. από τους παλαίμαχους Πειραιά λογω ότι έχει παίξει ποδόσφαιρο και σε ομάδες των δυο συνδέσμων.

Οι παλαίμαχοι Τήνου ευχαρίστησαν τους αντιπάλους τους γιατί δέχτηκαν την πρόσκληση τους και τους ενημέρωσαν ότι θα ξανά συναντηθούν σύντομα και στην  έδρα του αντιπάλου.

Μεγάλη στιγμή ήταν και η παρουσία στο γήπεδο του παλαιότερου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Τήνου Κου Ν. Πρινεα που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του αγωνίστηκε για 25 λεπτά και κατά την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο πήρε ένα μεγάλο χειροκρότημα από τους λιγοστούς φίλους που βρεθήκαν στο γήπεδο.


prineas-tinos-veteranoi-6-2013 

Για  την ιστορία το σκορ του χτεσινού αγώνα που είναι και το λιγότερο που μετραει ήταν 3-1 για τους παλαίμαχους της Τήνου που ευτύχισαν να προηγηθούν ένα  λεπτό πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου όταν ο Καλογηρου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και έδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται. Έτσι το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με το αυτό σκορ.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Τήνου να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία και στο 68' μετά από ωραία ενέργεια του Βλαχάκη ο Λουβαρης προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σαμπάνη και να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Τήνου.

Στο 80 οι παλαίμαχοι Πειραιά κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φουρακης και έκανε το σκορ 2-1 και 3 λεπτά πριν την λήξη και πάλι ο Λουβαρης από μπαλιά και πάλι του Βλαχάκη με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των παλαιμάχων Πειραιά και έγραψε το τελικό 3-1 για την ομάδα της Τήνου

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ, ΛΟΥΒΑΡΗΣ, ΡΗΓΟΣ, ΠΑΓΑΝΗΣ Β., ΠΑΓΑΝΗΣ Μ., ΠΕΡΙΑΛΗΣ, ΠΑΓΙΔΑΣ, ΤΣΟΠΛΑΚΗΣ, ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ, ΑΛΒΕΡΤΗΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΗΣ, ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ Ι., ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ Ν., ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ Ε., ΦΩΣΚΟΛΟΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: (ΜΠΑΚΑΣ) ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΓΚΑΜΑΝΗΣ, ΤΖΑΜΑΛΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ, ΤΣΙΡΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΤΣΕΒΡΕΤΖΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ, ΣΑΡΡΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΣΙΑΜΕΤΗΣ, ΚΟΥΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΛΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΝΕΡΗΣ, ΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΟΛΟΥΚΑΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΗΣ, ΛΑΧΟΒΙΤΣ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares