Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 22:32

Ξεκίνησε με το δεξί η... Άνω Μερά

Με το δεξί μπήκε η Άνω Μερά στο πρωτάθλημα που νίκησε 3-2 τον Παμμηλιακό Με το δεξί μπήκε η Άνω Μερά στο πρωτάθλημα που νίκησε 3-2 τον Παμμηλιακό

Αλλαγμένη και με διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της η Άνω Μερά πήρε την άτυπη ρεβάνς της ήττα του Κυπέλλου από τον Παμμηλιακό, επικρατώντας με 3-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στους Μηλιούς, που «πάλεψαν «στο παιχνίδι αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν με κάτι καλό από τη Μύκονο.

Οι δύο ομάδες χόρτασαν με καλό ποδόσφαιρο και με αρκετό σασπένς τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Άνω Μεράς, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, την Άνω Μερά να ισοφαρίζει στην επανάληψη και τον Γιόγιο στο 82’ να δίνει το «χρυσό» τρίποντο στους Μυκονιάτες, που ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα

Αγώνας

Πρώτη ευκαιρία για την Άνω Μερά μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Τουρέ να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Παμμηλιακού έκανε τη πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Σάντα να μπαίνει από τα δεξιά και το σουτ του, να περνάει ξυστά από το αριστερό δοκάρι.

Οι Μυκονιάτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπούμπουρη στο 19΄.

Δέκα λεπτά αργότερα η Άνω Μερά έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Τουρέ ξανά, να προσπαθεί να κρεμάσει τον Ζούλια αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι.

Τελικά ο Αφρικανός κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, καθώς μετά από γέμισμα του Τζάρβα ο Τουρέ βρήκε τη μπάλα και κρέμασε τον τερματοφύλακα της Μήλου πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ, διαμορφώνοντας το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μήλου μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 57’ με γκολ του Αθανασίου μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παμμηλιακός θα ισοφαρίσει σε 2-2 με το τέρμα που θα σημειώσει ο Κυρίτσης, ύστερα από πολλές κόντρες στη μεγάλη περιοχή του Τζάρβα.

Όμως η Άνω Μερά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στο 82΄κατάφερε να πάρει το τρίποντο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Γιόγιο να παίρνει τη μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου και μετά από ατομική προσπάθεια ήρθε τετ α τετ με τον Ζούλια, τον οποίο πλάσαρε δίνοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Έξυπνα

Ο πολύπειρος Αργύρης Κεραμιδάς μίλησε για το παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας μεγάλη τη νίκη της ομάδας του: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ έξυπνα, πολύ κλειστά και χτυπήσαμε με αντεπιθέσεις. Καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε πολύ νωθρά και δεχτήκαμε το 2-1 με πέναλτι που ήταν πεντακάθαρο και λίγο μετά με ένα στημένο από δυνατό πλάγιο ισοφαριστήκαμε σε 2-2 . Πάντως θα πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς τις ομάδας μας γιατί έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και ήταν ψυχικά πολύ δυνατοί και καθαροί στο παιχνίδι τους. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη και για τον προπονητή μας, τον Κώστα τον Συριανό, που παρόλο που είναι στην ομάδα μόνο λίγες ημέρες έχει περάσει την ταυτότητα του και τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα ... Συγχαρητήρια στη διαιτησία που ήταν πολύ άψογη και φυσικά και στην ομάδα της Μήλου για την απόδοση της».

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ζαράνη και των βοηθών του κ.κ. Βαρθαλίτη και Υφαντίδη.

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Τζάβρας, Κουτσούκος, Δήμα Μ., Τσελάι, Κεραμιδάς, Μπουσάι, Ρράπαϊ (64΄Σιούπουλης), Έγλι, Τουρέ, Μπούμπουρης (64΄Γιογιός), Δήμα Π (87΄Ασυμομύτης).

Παμμηλιακός (Δαούτης): Ζούλιας, Θεοδωρακάκης, Δρίλης, Στεφανή, Μπεκοσάζι (46΄ Μαυρογιάννης), Αθανάσωφ, Κυρίτσης, Κούλουρας, Καμακάρης, Σάντα, Νίνος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares