Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 00:10

Χωρίς προβλέψεις το ντέρμπι της Νάξου

NAXOS OTOLARIGKOLOGOSΠέρυσι είχαν αναμετρηθεί στην πρεμιέρα με γηπεδούχο τον Πανναξιακό, αλλά φέτος η κληρωτίδα τους όρισε να συναντηθούν την 2η αγωνιστική, αυτή τη φορά με γηπεδούχο τον ΑΜΣ Φιλωτίου, με τις δύο ομάδες να ανοίγουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου με το κλασικό ντέρμπι της Νάξου.

Σε τέτοια παιχνίδια προγνωστικά δεν χωρούν, καθώς όπως έχουμε διδαχτεί πολλά μπορούν να συμβούν και κάθε λεπτομέρεια να αλλάξει την τροπή του αγώνα, με το γήπεδο πάντως του Αγ. Αρσενίου να μην είναι και το πλέον κατάλληλο για να φιλοξενήσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στηρίζουν πολλά στην τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών τους.

NAXOS XOYZOYRHSΤο κλίμα πριν το ντέρμπι είναι πολύ καλό με τις δύο ομάδες να παράγουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό, πράγμα που αναμένεται να κάνουν και οι φίλοι των δύο ομάδων που αναμένεται να γεμίσουν αύριο το γήπεδο του Αγερσανίου και τους περιβάλλοντες χώρους.

Αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματισμένου Μανωλά και του τιμωρημένου (κόκκινη) Πιταρά, ενώ η συμμετοχή των Σκοπελίτη και Νταή θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και οι δύο νιώθουν ενοχλήσεις.

Από την άλλη ο Γιώργος Προμπονάς αύριο ίσως ξεκινήσει με τον μικρό Ρόβα κάτω από τα δοκάρια, μετά τον τραυματισμό στο δάκτυλο του Κούντσεφ, που θεωρείται αμφίβολος, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Θοδωρής Χαβδούλας, που υπέγραψε πρόσφατα στον Πανναξιακό.

Την περσινή περίοδο ο ΑΜΣ Φιλωτίου είχε επικρατήσει με 1-0 στο αντίστοιχο παιχνίδι στην έδρα του, ενώ ο αγώνας της πρεμιέρας στο ΔΑΚ Νάξου οι δύο ομάδες είχαν μείνει στη λευκή ισοπαλία. Ο Πανναξιακός είχε πάρει τη ρεβάνς στον προημιτελικό του Κυπέλλου, όπου είχε επικρατήσει με 1-2.

Ο αυριανός αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο Σαββάτο στις 15:30. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Ρούσσος Γ., Καλορογιάννης και οι κα. Μαργαρίτη.

NAXOS YASOUVLAKI-------------------------------------   NAXOS SIDERIS 238

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares