Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 22:09

Το ευχαριστήριο της Θύελλας για τη Σίφνο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το ταξίδι στη Σίφνο, που συνοδεύτηκε με το νικηφόρο 0-2 κόντρα στον Πανσιφναϊκό εξέδωσε η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας, μας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα ευχαριστήρια της προς όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην μετακίνηση της αποστολής της ομάδας μας, στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Πανσιφναϊκό στο όμορφο νησί της Σίφνου.

Ευχαριστούμε θερμά την Έπαρχο Θήρας κ. Λειβαδάρου Θεώνη για την βοήθεια της, την εταιρία Sea Jet για την δωρεάν μετακίνηση της αποστολής μας καθώς και τον καπετάνιο του Αδαμάντιος Κοραής για την βοήθεια του στην επιστροφή μας.

Τέλος, την Πρόεδρο του Πανσιφναϊκού κ. Ευαγγελία Ατσόνιου για την άψογη φιλοξενία της αποστολής μας και την αμέριστη βοήθεια της καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στη Σίφνο. Τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες τιμούν το αθλητικό ιδεώδες και την πραγματική έννοια της Ελληνικής φιλοξενίας, μας κάνουν υπερήφανους και μας βρίσκουν ”συνταξιδιώτες” προς την εικόνα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που όλοι επιθυμούμε να αναδείξουμε προς την Κυκλαδίτικη αθλητική κοινωνία και όχι μόνο!

Με την επιφύλαξη να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο επόμενο παιχνίδι μας,

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares