Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 23:01

Νίκη ο Πάγος, «φωνές» ο Παμμηλιακός

Ο Πάγος νίκησε 1-2 τον Παμμηλιακό στη Μήλο και πήρε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς.

Παρόλο που η ομάδα της Σύρου έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 25΄με κοντινό πλασέ του Καμακάρη, στη συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς και αρχικά ο Γιάννης Τζώρτζης στο 32΄με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1, ενώ ο Λεονάρδος Πρίντεζης στο 79΄διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με κοντινό πλασέ, έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του Παμμηλιακού.

Το κοντράστ συναισθημάτων μετά τη λήξη του αγώνα ήταν έντονο, καθώς ο Πάγος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα την πρώτη στην ιστορία του σε Μηλέικο έδαφος, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Παμμηλιακού που έχουν τα δικά τους προβλήματα, ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους φετινή επιτυχία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ζαράνη και των βοηθών του Κουλακιώτη και Μαθιουδάκη.

Σημειώνουμε ότι και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη ο Σάντα στο 75΄και ο Ζαφείρας για τον Πάγο στο 88΄. Οι δύο παίτες χάνουν τον επόμενο αγώνα της ομάδας τους, ο Σάντα με τον ΑΟ Σύρου (εκτός) και ο Ζαφείρας με τον ΑΟ Μυκόνου (εκτός).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Δαούτης): Αϊβαλιώτης, Αμαρίλντο, Μαυρογιάννης, Στεφανή, Σίδερης, Νίνος (46' Μάλλης), Κασκούτης, Κυρίτσης, Καμακάρης (62' Τσιριγωτάκης), Σάντα, Ατανάσοφ.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοίσιος, Φωτεινιάς, Σταμούλης, Κλίτον, Σουρλας, Παπίτσης, Ζαφειράς, Τζώρτζης, Πρίντεζης Μ, Βάλβης, Πρίντεζης Λ.

Μικρά από τη Μήλο

- Με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας (!) ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς το νεοφερμένο στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια HellenicWindκαθυστέρησε 2 ώρες να φύγει το πρωί από τη Σύρο.

- Το παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου έδωσε ο Πέτρος Ραουζαίος ως μέλος του συνδυασμού «ΕΠΣ Κυκλάδων - Ώρα Ευθύνης» του Χρήστου Καφτηράνη, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση του Παμμηλιακού και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη, με τον οποίο είχε συζήτηση επί όλων των σχετικών θεμάτων.

- Την επανεμφάνιση τους με τα χρώματα του Παμμηλιακού έκαναν οι «παλιοί», Παναγιώτης Τσιριγωτάκης και ο Στέλιος Μάλλης, που καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους του Παμμηλιακού. Ο κόσμος έδωσε και πάλι το παρόν στο γήπεδο αλλά έφυγε στεναχωρημένος.

- Με μαύρο περιβραχιόνιο εμφανίστηκαν οι παίχτες του Παμμηλιακού εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα συλλυπητήρια τους για τον άδικο χαμό του υιού του μέλους του Δ.Σ. κου Γεώργιου Χωριανόπουλου. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε όπως είχε προβλεφθεί ενός λεπτού σιγή.

pammiliakos pagos 18 10 2015 0

Δείτε εδώ... φώτος απο τον αγώνα της Μήλου

pammiliakos pagos 18 10 2015 1

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares