Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 18:31

Κίνηση ''ΜΑΤ'' με Μπρέσκα ο Πανθηραϊκός

Βόμβα με Μάριο Μπρέσκα ο Πανθηραϊκός που όπως όλα δείχνουν ντύνει τον διεθνή Σλοβάκο στα ''Μπλε'' Βόμβα με Μάριο Μπρέσκα ο Πανθηραϊκός που όπως όλα δείχνουν ντύνει τον διεθνή Σλοβάκο στα ''Μπλε''

Κοντά στις πρώτες ανακοινώσεις παικτών βρίσκεται ο Πανθηραϊκός που σύμφωνα το τελευταίο διάστημα έχει κινηθεί μυστικά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη συμφωνήσει ήδη με τρεις ποδοσφαιριστές που θα τον ενισχύσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄εθνική.

Με κορυφή στις διαπραγματεύσεις τον αντιπρόεδρο Γιώργο Συνολάκη και την συντονισμένη προσπάθεια όλου του Δ.Σ. η ομάδα της Σαντορίνη έχει συμφωνήσει και αναμένονται μόνο οι υπογραφές με τον 36χρονο επιθετικό Μάριο Μπρέσκα.
Η μεταγραφή αυτή, όπως και δύο παικτών ακόμη είναι γνωστή σε εμάς αρκετές μέρες πριν, αλλά δεν τις έχουμε δημοσιεύσει για ευνόητους λόγους. Σε επόμενες δημοσιεύσεις θα αναφέρουμε τα ονόματα.
Τώρα όσο αφορά τον Σλοβάκο διεθνή, η καριέρα του τα λέει όλα... δείτε την

2015 12 28 1Γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού επιθετικού. Είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση κόρνερ και φάουλ και σκοράρει συχνά.

Ώς το 2004 αγωνιζόταν με επιτυχία σε ομάδες της πατρίδας του. Την περίοδο 2004-07 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα, αγωνίστηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους. Με τον Πανιώνιο έπαιξε σε περισσότερα από 80 παιχνίδια και πέτυχε περίπου 20 γκολ.

Τη σεζόν 2007-08 επέστρεψε στη Σλοβακία αγωνιζόμενος με τη Ζίλινα. Το 2008-09 μετακινήθηκε στη Β' εθνική της Γερμανίας αγωνιζόμενος στη Νυρεμβέργη. Σύντομα όμως αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Στον Ολυμπιακό Βόλου κατάφερε να γίνει ακόμη μια φορά ένας εκ των αγαπημένων παικτών των φιλάθλων της ομάδας και να βοηθήσει σημαντικά στην συνολική προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδος, έπειτα από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και μετά από ένα χρόνο στην Παναχαϊκή Γ.Ε. Η συνεργασία του δεν κράτησε πολύ και έπειτα από τέσσερις μήνες "μαρτυρίου" στην ομάδα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Facebook, γύρισε στη γνώριμη και αγαπητή του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares