Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 02:39

Πήρε «ΤΑΥΡΟ» στην άμυνα ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου που ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε τον 28χρονο αρχηγό της Θύελλας Μοσχάτου, Χρήστο Βερεσόγλου.

VERESOGLOUΟ Βερεσόγλου βρέθηκε σήμερα στη Νάξο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να ανάβει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μετά την αποχώρηση του Πιτταρά (μεταγραφή Πανναξιακός) το Φιλώτι καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο το κενό στην αμυντική του γραμμή με έναν παίκτη που μπορεί άνετα να αγωνιστεί και ως χαφ, ενω τον χαρακτιρίζει η έφεση που έχει στο σκοράρισμα.

Ο Χρήστος Βερεσόγλου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ΑΕ Αιγίου και στα 20 πήρε μεταγραφή στην θύελλα Μοσχάτου (β’ Πειραιά), όπου μετά από τρία χρόνια πέτυχε μαζί της την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Από τότε μέχρι και σήμερα παρέμεινε στην ομάδα του Μοσχάτου, κερδίζοντας δίκαια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στα χρόνια παραμονής του στην Θύελλα υπήρξε ένα διάλυμα, καθώς αγωνίστηκε για μια αγωνιστική σεζόν στην ΑΕ Γλυφάδας (β΄ Αθήνας).

Ο ίδιος στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις στο s.c., μίλησε τόσο για την πρώην του ομάδα, όσο και για την μεταγραφή του στο Φιλώτι: «Η θύελλα είναι η ομάδα της καρδιάς μου έχω πάνω από 200 ματς τα περισσότερα αρχηγός είχα δεθεί με όλους… ανεβάσαμε πρώτη φορά την ομάδα στην Α΄κατηγορία και περάσαμε καλά , κάνοντας παράλληλα καλή παρέα… εύχομαι τα καλύτερα. Όσο για τη μεταγραφή μου στο Φιλώτι θα πρέπει να πω ότι τα βρήκα σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης και είμαι πολύ ικανοποιημένος… Ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους και να είμαστε καλή παρέα, πράγμα που ήδη το έχω νιώσει, αφού όλοι εδώ με αγκάλιασαν».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares