Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 00:45

Ντέρμπι με φόντο τον τίτλο στη Σαντορίνη

MYKONOS ROSTICCERIA MYKONOS BLU

THIRA MPAGIATIKO

MYKONOS ROCAΈνας αγώνας, μία χρονιά… Ο πρωτοπόρος Πανθηραϊκός υποδέχεται τον ΑΟ Μυκόνου σε ένα παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό για την υπόθεση τίτλος.

Το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πανθηραϊκός, παραμένει αήττητος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του πρώτο τίτλους της χρονιάς συνεχίζει απτόητος και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «Μπλε» της Σαντορίνης έχουν τις απώλειες τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Λούκας έχει τεθεί εκτός μάχης, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου μήπως είναι έτοιμος ο Μανώλης Κωλέτσης. Για τον Πανθηραϊκό από αύριο ξεκινά μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς σε διάστημα 7 ημερών έχει να δώσει τρία (3) ματς φωτιά. Εκτός του ΑΟ Μυκόνου, η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη θα ταξιδέψει στη Ρόδο για τον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στον Ιάλυσο, ενώ αμέσως μετά, το THIRA AFOI DROSOUεπόμενο σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στη Σύρο για το ντέρμπι με τον ΑΟ Σύρου.

Από την άλλη ο ΑΟ Μυκόνου του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, γνωρίζει πολύ καλά το δύσκολο έργο που έχει απέναντι στους Κυπελλούχους, τους οποίους έχει παρακολουθήσει πρόσφατα στον τελικό Κυπέλλου. Η διαφορά δύο πόντων δίνει το δικαίωμα στους Μυκονιάτες να διεκδικήσουν κάτι καλό την Κυριακή στη Σανοτίνη, αφού σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος μπαίνουν για τα ακαλά στην υπόθεση διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μεγάλο ντέρμπι, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 12:00. Διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Μαθιουδάκη και Τερζάκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

SANTORINI GIOUSIAS SANTORINI MARIO
THIRA GRIPAIOS THIRA BOBOS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares