Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 20:06

Άλμα παραμονής για τον ''εξάσφαιρο'' Παμμηλιακό

Εξάσφαιρο ξέσπασμα του Παμμηλιακού 6-1 τον Πανσιφναϊκό και άλμα παραμονής - Καμία αντίσταση από την ομάδα της Σίφνου που πλήρωσε τις απουσίες της Εξάσφαιρο ξέσπασμα του Παμμηλιακού 6-1 τον Πανσιφναϊκό και άλμα παραμονής - Καμία αντίσταση από την ομάδα της Σίφνου που πλήρωσε τις απουσίες της

Ο Παμμηλιακός έψαχνε μια καλή εμφάνιση και μία εμφατική νίκη για να σταθεί ξανά στο ύψος του μετά από μια χρονιά που έχει ταλαιπωρηθεί και πληγωθεί και την βρήκε απέναντι στο Πανσιφναϊκό τον οποίο και συνέτριψε με 6-1 στο Δήμοτικό Στάδιο Μήλου.

pammi pansi2016Η ομάδα της Μήλου παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο και οργανωμένο ποδόσφαιρο με δουλεμένο πλάνο από τις προπονήσεις έφτανε χωρίς καμία δυσκολία στην περιοχη του Τσέλιου και δημιούργησε ένα κάρο φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά και «έπνιξαν» την ομάδα της Σίφνου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μόλις στο 25’! Στο διάστημα αυτό ο Κυρίτσης με ένα πανέμορφο γκολ από προσωπική ενέργεια άνοιξε τον χορό στο 11’ για το 1-0, ο Καμακάρης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έκανε το 2-0 στο 14’ και ο Σίδερης στο 25’ έφερε όπως προαναφέραμε το παιχνίδι στα επίπεδα του 3-0!

Η χαλάρωση στην άμυνα και μια κακή αντίδραση του Ζούλια, κυρίως λόγω της αδράνειας παιχνιδιού στο μισό των γηπεδούχων έφερε άμεσα μια πρόσκαιρη απάντηση για τον Πανσιφναϊκό που μείωσε σε 3-1 με τον Λεμονή από κοντά στο 27’. Ο Παμμηλιακός συνέχισε την παραγωγή φάσεων και έκλεισε το ημίχρονο με 4-1 χάρις σε ένα ακόμα τέρμα του αρχηγού του Αργύρη Σίδερη στο 43’.pammi pansi2016b

Στο β’ μέρος, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ρυθμός έπεσε, ο Πανσιφναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι.χωρίς όμως να απειλεί, πέραν μιας-δυο φάσεων κυρίως προς το τέλος. Προηγουμένως ο Παμμηλιακός είχε προλάβει να σημειώσει δύο ακόμα τέρματα στο ρελαντί. Στο 75’ ο Μαυράκης λίγα λεπτά μετά την είσοδο του ως αλλαγή έκανε το 5-1 και ο Κουρέλης στο 82’, επίσης λίγο μετά την είσοδο του έκανε με πολύ όμορφη γυριστή κεφαλιά το τελικό 6-1.

Μετά την σημερινή του νίκη ο Παμμηλιακός ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου παραμονής και πήρε βαθιά ανάσα για την συνέχεια. Ακολουθούν 2 εκτός έδρας παιχνίδια με το πρωτοπόρο και αήττητο Φιλώτι στη Νάξο και με τον Πάγο στην Σύρο για την λήξη του α’ γύρου.

Αναλυτικά η βαθμολογία (κάντε κλικ εδώ...)

Οι συνθεσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Πάυλος Δαούτης): Ζούλιας, Σοσόλι, Ατανάσοφ, Ταγκίρης, Νίνος (70 Ντόριζας), Μπεκογιάνη, Κυρίτσης, Σίδερης, Δρίλης, Σάντα (72' Μαυράκης), Καμακάρης (65' Κουρέλης)

Πανσιφναϊκός (Νικηφόρος Γκούμας): Τσέλιος, Συνοδινός (46' Μαυρογιάννης), Διαρεμές Θ. (75' Λεμπέσης), Μαζαρός, Κίτσαλης Γ., Λεμονής, Λυκογιάννης, Διαρεμές Γ., Κίτσαλης Αλ., Ατσόνιος Α., Δεπάστας (85' Ατσόνιος Γ.)

 

pammi pansi2016cΜικρά από τη Μήλο

-Το Μηλέικο Καρναβάλι που ξεκινούσε την ίδια ώρα με τον αγώνα, τράβηξε τον περισσότερο κόσμο αφήνοντας ελάχιστους στην κερκίδα του γηπέδου της Μήλου. Με τα δεδομένα αυτά, αλλά και την εικόνα της ντελώς άδειας εξέδρας λίγα λεπτά πριν από την σέντρα, οι περίπου 100 φίλοι του Παμμηλιακού που εν τέλει παρακολούθησαν το ματς κρίνονται αριθμός ικανοποιητικός. Αν συνυπολογίσουμε και την μέτρια πορεία της ομάδας φέτος...

Κώστας Κουρέλης είναι και πάλι εδώ! Η παλιά καραβάνα του Παμμηλιακού σκόραρε μετά από 5 περίπου χρόνια και πάλι! Ο Κουρέλης ξεπέρασε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και προσφέρει ακόμα αγωνιστικά! Χίλια μπράβο Κώστα!

-Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το «SportCyclades» σε επομενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουν σε αποκλειστικότητα το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης.

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares