Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 22:44

Μεσημεριανός περίπατος Πανναξιακός- Άνω Μερά 4-0‏ [pics]

PAROS KWVAIOS

NAXOS TSELIGKAS

MYKONOS LOIZOS

MYKONOS ROSTICCERIAΠιο εύκολη επικράτηση του Πανναξιακού δεν θα περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, όπου η ομάδα της Νάξου πέτυχε 4 τέρματα απέναντι στην Άνω Μερά και έφτασε τους 7 βαθμούς στη Β΄φάση.

Μπορεί θεωρητικά το άγχος που θα βάραινε τους γηπεδούχους, θα δυσκόλευε την προσπάθεια τους γιατί το τρίποντο ήταν μονόδρομος, όμως οι πολλές απουσίες, τα κραυγαλέα λάθη της άμυνας και η νωχελικότητα των φιλοξενουμένων στις προσωπικές διεκδικήσεις απλούστευσαν το θέμα και το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

ΛΑΘΗ ΛΑΘΗ ΛΑΘΗ

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Πανναξιακός ανέβασε τον ρυθμό του και στο 16΄ το πρώτο πούλημα της μπάλας στην περιοχή έφερε τον Κούτρο σε κενό τέρμα από την πάσα του Καρούση για να χαθεί μία απίστευτη ευκαιρία.

Δύο λεπτά αργότερα σε μακρινή εκτέλεση φάουλ ο Τζάβρας απέκρουσε ασθενώς και σε δεύτερο χρόνο ο Κούτρος δεν λάθεψε αυτή τη φορά και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 25΄νέα αδράνεια έφερε τον Βιλαντώνη να πλασάρει στο δοκάρι.

Ακολούθησε το δίλεπτο που έκρινε το ματς.

Μετά από κερδισμένη κόντρα, όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για χέρι, το σκηνικό του πρώτου γκολ επαναλήφθηκε.

Ασίστ στον Κούτρο και άμεσο τελείωμα για το 2-0.

Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν, η απογοήτευση κυριάρχησε και στο επόμενο λεπτό ο Καρούσης σχεδόν χωρίς αντίσταση έκανε σαν σε προπόνηση το 3-0.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣNAXOS SIDERIS 238

Κάποια δείγματα ποδοσφαιρικού εγωισμού έκαναν την εμφάνιση τους από τους παίκτες της Άνω Μεράς, που προφανώς κατάλαβαν ότι αδικούσαν τους εαυτούς τους με την εικόνα τους, ωστόσο μόνο μερικές εκλάμψεις και κυρίως το ταλέντο του Γιόγιου μπορέσαμε να διακρίνουμε.

Αντίθετα ο Πανναξιακός έχασε ευκαιρίες, με κυριότερη το διπλό εξ΄ επαφής δοκάρι του Λίκα, φτάνοντας τελικά στο 4-0 με πλασέ του Λίκα στο 84΄,

Προηγήθηκε εξαιρετική σέντρα του Λυμπερτά, που έκανε ντεμπούτο όπως και ο Πιτταράς, και κεφαλιά πάσα του Καρούση.

Το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Κολυμπίρη, Μουτάφη και της κυρίας Ψαρρά είχε ένα εύκολο έργο.

Στο περιθώριο της συνάντησης δύο περιστατικά άξια αναφοράς.

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών την στιγμή της υποχρεωτικής αλλαγής στο 10΄ του Τουρέ, που δυστυχώς η πρώτη διάγνωση στο νοσοκομείο της Νάξου έδειξε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Λίγα λεπτά πριν, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης η εμμονή του παρατηρητή του αγώνα να οδηγήσει τον Π. Ραουζαίο εκτός αγωνιστικού χώρου, μας φανέρωσε μία ακαταλαβίστικη τυπολατρία.

Μερικές φορές χάνουμε το μέτρο και ενώ «καταπίνουμε την κάμηλον, διυλίζουμε τον κώνωπα» κ. Σάββα!

syros RAOYZAIOS new13ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Ανυφαντάκης, Λίκα, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Πιτταράς (65΄ Λεγάκης), Καπίρης, Βιλαντώνης (78' Λυμπερτάς), Μπίνχι, Κούτρος (46' λ.τρ. Βαθρακοκοίλης), Καρούσης

ΠΑΓΚΟΣ: Ανευλαβής, Κεραμιώτης, Ρόβας, Μανωλάς

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Συριανός): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Ανδρικόπουλος (65' Έγκλι), Θεοδώρου, Ασημομύτης Α, Κουκάς, Μπουσάι (59' Μπούζι), Τουρέ (10' λ.τρ.Οικονόμου), Γιόγιος, Δήμας.

ΠΑΓΚΟΣ: Κουσαθανάς, Ράπαι, Σιουπούλης, Ασημομύτης Ν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

NAXOS ARIADNI

   

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares