Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 23:11

Νίκη… πρωτιάς για τον Πανθηραϊκό στο ντέρμπι

THIRA MPAGIATIKO

THIRA GRIPAIOSΟ Πανθηραϊκός ήταν ο τελικός νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ, αφού η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε του Α.Ο Μυκόνου με 1-0, με τέρμα που πέτυχε ο Δημήτρης Βέρμπης, στο 30ό λεπτό του παιχνιδιού.

Τον αγώνα, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού, παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 θεατές, που πανηγύρισαν τη νίκη που έφερε την ομάδα της Σαντορίνης στους 12 βαθμούς, ενώ οι Μυκονιάτες παρέμειναν στους 7 βαθμούς, συγκατοικώντας στη 2η θέση με τον Πανναξιακό.

Πρώτο μέρος με λίγες φάσεις

Ο γηπεδούχος Πανθηραϊκός, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 4ο λεπτό, με τον Στρατηγάκη, το σουτ του οποίου κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Σαββόπουλου. Λίγο αργότερα, ο Βέρμπης έγινε κάτοχος της μπάλας και δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό, με τον Σαββόπουλο να λέει και πάλι όχι, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στο 11' ο Πανθηραϊκός απειλεί και πάλι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα από πλάγια θέση, όμως ο Σαββόπουλος εκτινάχθηκε και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών είχαμε την πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Τσάλμα να περνά στο ματς στη θέση του Μουρουζίδη. Στο 23' ο Α.Ο Μυκόνου πραγματοποιεί την πρώτη του αξιόλογη στιγμή, με ένα σουτ του Μπαμπακαρ που πέρασε άουτ. Στο 25' ο Μωυσίδης, έγινε κάτοχος της μπάλας σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. 

Το γκολMYKONOS BLU

Στο 30ο λεπτό του αγώνα ο Πανθηραϊκός έφτασε στο γκολ, που όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη. Ο Βαρούχας έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Α.Ο Μυκόνου, ο Γκουτσούλας βρήκε με όμορφη πάσα τον Βέρμπη, και ο τελευταίος, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα, σημειώνοντας έτσι το 1-0. 

Ανεβασμένος ο ΑΟ Μυκόνου

Στην ανάπαυλα του αγώνα είχαμε την πρώτη αλλαγή και για τον Πανθηραϊκό, με τον Γκουτσούλα να αποχωρεί και στη θέση του να περνά ο Μηνδρινός. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφορετική, αφού ο Α.Ο Μυκόνου ήταν πιο ανεβασμένος, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 55' ο Ξένος, εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, και έπειτα από κόντρες κατέληξε στην αγκαλιά του Τσουκαλά. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μύρντινας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πολύ καλή θέση, όμως ο Τσουκαλάς μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.

«Ξέμεινε» από αλλαγές

Στο 67' ο σκόρερ του αγώνα Δημήτρης Βέρμπης αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Περιάλη, και στο 69' ο Πανθηραϊκός ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Στρατηγάκης, και τη θέση του πήρε ο Παγώνης. Όμως δύο λεπτά αργότερα, σε μια προσπάθεια να αμυνθεί, ο Φύτρος έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του χέρι. Παρά την προσπάθειά του, ήταν αδύνατο να συνεχίσει και  έτσι, πέρασε αναγκαστικά εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Πανθηραϊκό να συνεχίζει με 10 παίκτες.

MYKONOS ROSTICCERIAΆκαρπη υπεροχή

Από το σημείο αυτό και έπειτα οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους, με τους γηπεδούχους να επικεντρώνονται στην διασφάλιση του 1-0. Λίγο αργότερα, ο Πανθηραϊκός κινδύνευσε να μείνει με εννέα παίκτες, καθώς στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο Ντεκίδης συγκρούστηκε με αντίπαλο ποδοσφαριστή, και στα λεπτά που ακολούθησαν συνέχισε να αγωνίζεται με μεγάλη δυσκολία. Στο 81' ο Μωυσίδης δοκίμασε ένα ακόμη σουτ, με τον Τσουκαλά να μπλοκάρει και πάλι χωρίς πρόβλημα. Στο 87 και στο 89' οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν επίσης τις αλλαγές τους, με τον Πετράι και τον Αμπαδίνη να παίρνουν τη θέση των Μύρντινα και Αργυρόπουλου. Ακολούθησε ένα δυνατό σουτ του Μπαλή που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, και μια κεφαλιά του Τσάλμα, που πέρασε άουτ. 

Έτσι, το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανθηραϊκό νικητή με 1-0.

Διαιτητές: Ζαράνης, Μαθιουδάκης, Τερζάκης

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Βλαβιανός, Ντεκίδης, Ρουσάκης, Στρατηγάκης (69' Παγώνης), Κωλέτσης, Φύτρος, Γκουτσούλας (46' Μηνδρινός), Βέρμπης syros RAOYZAIOS new14(65' Περιάλης), Μπρέσκα, Βαρούχας.

Αναπληρωματικοί: Περιάλης Γ., Μηνδρινός, Αγοραστός, Καλαμάτας, Νικολάου, Παγώνης, Αρβανίτης. 

Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλής, Ξένος, Αργυρίου, Καρατζάς, Αργυρόπουλος (89' Αμπαδίνης), Μπουμπακάρ, Μύρντινας (87' Πετράι), Μουρουζίδης (18' Τσάλμας), Ράγια, Μωυσίδης

Αναπληρωματικοί: Τόμπρος, Πετράι, Αμπαδίνης, Αγγελίδης, Βερώνης, Χιλάι, Τσάλμας. 

Επιμέλεια: Μπάμπης Καμπουράκης - Νίκος Παπουτσάς

ΤΟ LIVE ECORE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

SANTORINI GIOUSIAS

THIRA BOBOS

THIRA AFOI DROSOU

MYKONOS ROCA SANTORINI MARIO

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares