Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 21:01

Δεν τα παρατάει η Σίφνος!

Μια μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πανσιφναϊκός στο γήπεδο του Θόλου στη Σίφνο υποδεικνύοντας ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του όσο αφορά την υπόθεση παραμονής.

Φαίνεται οι Σιφνιοί να έχουν πάρει τον αέρα από την ομάδα του Φιλωτίου μιας και αυτή ήταν η δεύτερη σερί τους νίκη, θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει στο Αγερσανί με 3-2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νικηφόρου Γκούμα έχει πλέων 3 βαθμούς στον όμιλο και τρεις μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η ομάδα του Φιλωτίου,με τον Δημήτρη Παλάζη προσωρινό προπονητή στον πάγκο του λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και αρκετές απουσίες, μπορεί να σημείωσε μια ήττα «εκτός προγράμματος» όμως δεν δείχνει και κινδυνεύει μιας και οι Ναξιώτες κατά γενική ομολογία είναι από τις καλύτερες ομάδες σε αυτή την Β’ Φάση της παραμονής.

Το νικηφόρο γκολ σημείωσε ο νεαρός Μαυρογιάννης στο 75ο λεπτό, δεκαπέντε λεπτά όμως πριν το γκολ του Πανσιφναϊκού το Φιλώτι είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Βερεσέγλου όταν το δοκάρι του Κάραβου σταμάτησε το σουτ του επιθετικού των Ναξιωτών.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες μιας και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Διαρεμές Θ. και Βερεσέγλου δέχτηκαν από μία κίτρινη κάρτα που ήταν και για τους δύο η δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον κ. Δεληγιάννη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανσιφναϊκός ταξιδεύει στην Άνδρο για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Ανδριακό ενώ το Φιλώτι θα υποδεχθεί τον Παμμηλιακό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο κόσμος που κατέκλυσε κάθε γωνιά του γηπέδου δίνοντας δυναμικό παρών, ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας της Σίφνου.

Δείτε εδώ την βαθμολογία.

Πανσιφναϊκός: (Γκούμας), Κάραβος, Λεμπέσης Γρ., Λεμπέσης Γ., Διαρεμές Θ., Μαυρογιάννης (82’ Ζαγκοβάς), Ατσόνιος (69’ Γεωργούλης), Κίτσαλης, Ρώτας (89’ Ραπτόπουλος), Τσέλιος, Λυκογιάννης.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: (Παλάζης), Ξένος, Μακρυμανώλης, Βερεσέγλου, Ζούλης, Σαντέ, Μεμλίκα, Αζεμπαέγκου, Μουστάκης Δ., Νταής, Κοττάκης, Κατζιλιέρης (66’ Λιοφάγος).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares