Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 23:12

Διπλό αναμονής στην Άνω Μερά...

Σε ένα πολύ κακό ματς από πλευράς θεάματος ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άνω Μερά με 1-2 και να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

MYKONOS PAPOYTSAS GIORGOS FINALΠλέον ο ΑΟ Μυκόνου περιμένει το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό, όπου ελπίζει σε νίκη που θα τον φέρει σε απόσταση δύο βαθμών από των πρωτοπόρο.
Ο αγώνας
Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από τον Μουρουζίδη για τον ΑΟ Μυκόνου στο 6ο λεπτό, με την ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη να ξεκινάει το ματς πιο επιθετικά.
Στο 12΄θα απαντήσει η Άνω Μερά με ένα σουτ του Γιόγιου και τον Σαββόπουλου να κάνει μια πολύ καλή απόκρουση. Ξανά στο 14΄ πάσα από τον Μουρουζίδη στον Πετράι ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ευκαιρία για τον ΑΟ Μυκόνου.
Στο 16΄ο Α.Ο. Μυκόνου θα καταφέρει να προηγηθεί, με τον Μουρουζίδη να σκοράρει με ένα πολύ ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Όμως η Άνω Μερά θα καταφέρει να ισοφαρίσει στο 45’ με πλασέ του Δήμα σε αντεπίθεση, στέλνοντας και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 53΄ ο Πετράι θα σουτάρει όμως ο Τζάβρας θα αποκρούσει. Έξι λεπτά αργότερα ο Μουρουζίδης θα κάνει κεφαλιά η οποίο όμως θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα πάει άουτ.MYKONOS KOKORAS
Ο Α.Ο. Μυκόνου θα προηγηθεί ξανά στο παιχνίδι στο 66’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μπάμπακαρ ο οποίος με πάσα βρήκε τον Πετράι με τον τελευταίο να πλασάρει κάνοντας το 1-2.
Η Άνω Μερά θα χάσει μοναδική ευκαιρία στο 85΄με τον Γιόγιο να βγάζει μόνο του τον Δήμα ο οποίος αστόχησε από μοναδική θέση.
Η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από το γήπεδο της Άνω Μεράς με σκορ 1-2 και ελπίζει ακόμα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Αγγέλου και βοηθοί του αγώνα οι κ.κ Μουτάφη και Υφαντίδη.
Συνθέσεις
Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Tζάβρας, Μπούζι (46΄Ραπάι), Κουτσούκος, Τσελάι, Κεραμιδάς, Έγλη, Μπούμπουρης (87’νΣταυρακόπουλος), Ασημομύτης, Κουκάς (79΄ Τσορπίδης), Γιόγιος, Δήμα
Α.Ο. Μυκόνου (Πχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χ., Ξένος (51’ Αργυρόπουλος), Αργυρίου, Καρατσάς, Μπαλλής, Αμπαδίνης, Μπάμπακαρ, Πετράι, Χιλάι (46' Ράγια Ρ.), Μουρουζίδης (89’ Τόμπρος)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - LIVE SCORE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares