×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 23:14

Ψάχνει το ''10'' το καλό...

Μπορεί ο Γιώργος Ρουσσος και Ο Μάκης Βαρθαλίτης να έχουν την απόλυτη εξουσιοδότηση για το χτίσιμο της ομάδας, όμως ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Σύρου κάνει τις δικές του κινήσεις για να βάλει τις πινελιές του στο ρόστερ.

Οι δύο τεχνικοί του ΑΟ Σύρου πραγματοποιούν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους ντόπιους που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, όμως παράλληλα παρακολουθούν περιπτώσεις παικτών από την εξωτερική αγορά που θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα όμως με όλα αυτά τις κινήσεις του στα μεταγραφικά κάνει και ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος, καθώς είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του με γνωστούς μάνατζερ της Αθήνας, από όπου προέρχονται και οι πληροφορίες μας.
Και τι αναφέρουν αυτές οι πληροφορίες; Οι συγκεκριμένοι έχουν λάβει την εντολή ή καλύτερα παραγγελία από τον ίδιο τον πρόεδρο για την εύρεση ποδοσφαιριστή στη θέση ''10'' ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά και παράλληλα να χαρίζει θέαμα στον κόσμο.
Τα πρώτα ονόματα ήδη βρίσκονται στα συρτάρια μας και τις επόμενες μέρες, αφού επιβεβαιώνονται, στη συνέχεια θα δίνονται στη δημοσιότητα! Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ΑΟΣ δείχνει να δουλεύει συγκροτημένα, με τους διοικούντες να θέλουν παράλληλα με αυτό να δώσουν και την απαιτούμενη λάμψη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares